BGAUDIO.ORG Audio Portal

Bulgarian Audiophile Society
Дата и час: Сря Апр 24, 2019 9:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 8:02 pm 
Offline
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Аватар

Регистриран на: Пет Юли 30, 2004 12:00 am
Мнения: 1492
Местоположение: София
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=19436

Една изключително интересна книга, предлагаща много достъпен подход за профилактика и лечение на широк кръг от заболявания.

Автор: Максим Беринов
Издател: ИК "Хомо Футурус"

Цитат от предговора на автора

Като автор на тази книга ще се постарая да бъда обективен. Заедно с вас ще подложим на щателен анализ един уникален метод на лечение (за който сега за съжаление повечето лекари само бегло са чували) и ще вземем решение: наистина ли темата на нашето обсъждане заслужава внимание? Можем ли да се отнасяме сериозно към новия метод на лечение и без страх да го прилагаме на практика? Какви резултати да очакваме от него? И така, време е да свалим картите на масата: лекарството, за което искам да ви разкажа, от една страна е много просто, а от друга - и до днес не е изучено докрай.
Ще поговорим за живата и мъртвата вода, за нейното използване при лечението на най-разнообразни заболявания - от леки битови изгаряния до профилактика на раковите тумори. Ще се запознаем и с уникалния апарат, който може да се използва в домашни условия, ще поговорим за хората, чиито съдби се оказаха свързани с този апарат...
Жизнените и смъртоносните сили на водата е темата на тази книга.

Ако е трудно да си я откриете, ще публикуваме схемата на уреда, с който може да се получава такава вода, съвсем достъпно.


Върнете се в началото
 Профил Изпрати лично съобщение  
 
 Заглавие: Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...
МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 3:46 pm 
Offline
има опит
има опит

Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Мнения: 91
Местоположение: BG
Лечение с жива и мъртва вода: http://rife.hit.bg/H2O_active.zip

Лечението има голям потенциал, но вероятно трябва да е под наблюдението на лекар... Имам един много близък, на който като дете са му лекували рана с жива и/или мъртва вода (не помни точно). От всичките му белези е останал само този и сега не ще да чуе по темата.

Прочетете файла горе, ако ви е интересно. От 40 станици някъде съм ги намалил до 30. Останало е само това, което е точно по темата.

Вероятно най-добрите електроди са керамични (и преградата също). Керамика без емайл и изпечена по-малко. Така няма да се отделят метали във водата. Конструкцията я има в книгата...

_________________
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.


Върнете се в началото
 Профил Изпрати лично съобщение  
 
 Заглавие: Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...
МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 3:54 pm 
Offline
има сериозен опит
има сериозен опит
Аватар

Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 12:00 am
Мнения: 558
Местоположение: Пловдив
Отскоро лоча жива вода и потвърждавам, че това нещо РАБОТИ. Мой приятел, на когото показах как се прави хватката, си намаза рана на ръката, която не иска да заздравее, с мъртва вода, . Още на другия ден човекът се похвали, че раната вече е хванала коричка и заздравява.
Какво е живата вода. Това е вода която има свободни електрони. Свободни електрони е ключовата фраза в лечението на болестите. Какво са антиоксидантите. Това са молекули, които имат един излишен свободен електрон.
Какво са отровите и свободните радикали. Това са молекули, на които им липсва един електрон, това са молекули вампири. Когато приемате много боклуци с храната, въздуха, дори при дишане на чист въздух, в тялото се трупат свободни радикали. Тези радикали, се стремят да наваксат липсата на единия електрон и ако не приемате достатъчно молекули донори, т.е. антиоксиданти (жива вода, витамини, кафе, чай и др.), електроните се изсмукват от вашите собствени клетки, които са своего рода батериики с потенциал от 60 -100 миливолта. Докато сме млади, организмът има достатъчно резерви (волтаж)в клетките, но с течение на годините, този потенциал намалява. Когато напрежението в клетката падне под 60 миливолта, това е началото на болестотворен процес. При спад под 40 миливолта, вече имаме изявено растройство на орган или система. Под 15-20 миливолта, вече е страшно, клетката е с единия крак в гроба. Анализирайки информацията, която съм събирал през годините, покрай биорезонансната терапия, стигнах до извода, че в крайна сметка, лечението на всички болести се свежда до възстановяване на клетъчния електрически потенциал. Пиенето на жива вода е един от много добрите начини, да заредите своите клетки със свободни електрони и да възстановите волтажа. Няма никакви магии, това е чиста физика. Няма да отварям друга тема и тук ще напиша, какви са другите начини за възстановяване на клетъчния потенциал, а вие сами ще си направите логическите заключения.
1-приемане на вещества съдържащи свободни електрони в частност жива вода
2-спорт. Тук имаме приемане на отрицателни заряди от атмосферата, при интензивното дишане,във вид на отрицателни йони.
3-разходка в планината. В планината имаме изобилие на отрицателни йони във въздуха
4-праническо дишане. При праническото дишане, се постига, максималко усвояване на отрицателните йони във въздуха. Чиста физика :!:
4-вани с озонирана вода. Озон=свободни електрони. Кожата се подмладява, което се дължи на зареждането на кожните клетки с електричество.
5-пиене на озонирана вода.
6-биорезонансна терапия. При тази спорна за някого терапия, имаме зареждане на клетките с отрицателни заряди и тялото само се справя с проблемите. Различните клетки обменят електрони на различни честоти и именно затова, при различни проблеми имаме различни честоти.
7-медитация. Ние сме електрическа машина, която се командва от мозъка. Когато сме в нормално будно състояние, мозъкът постоянно направлява посоката на биоенергията към различните органи и системи, която биоенергия е електрически сигнали, водещи до активизиране на различните клетки. Така във всеки един момент, имаме по-активни или пасивни системи. Ако имаме проблеми и всекидневно сме съсредоточени дълго над тях (а може и да не са проблеми, а каквото и да е занимание), тогава ще имаме повишена електрическа активност в една система и понижена в друга, респективно, повишен волтаж в едни клетки и понижен в други. Ако това състояние, продължи достатъчно дълго, някои клетки ще се изхабят, поради свръх активност. При медитация, мозъкът е пас и никоя система няма превес в активността си. Това с практиката, ще доведе до изравняване на електрическия потенциал в различните клетки, на различните органи и системи и ще доведе до изчезването на много болести.
8- гениалния мулти честотен генератор на Лаковски. Това е върхът на сладоледа. Тук имаме високоволтов бял шум, обхващащ, честотите на всички възможни човешки клетки. Стоейки в силното електрическо поле на генератора, човек зарежда батериите си на 100% за кратко време с всички положителни последици от това. Не случайно Лаковски е убит, за това свое откритие. Наскоро гледах снимки на лекувана от рак на кожата жена с генератора и макар, че доста пъти съм гледал тези снимки, не ми беше направило впечатление, че освен, че ракът е изчезнал, ами и кожата на жената се е подмладила невероятно, след терапията. Вижтеhttp://www.rexresearch.com/lakhov/lakhusps.htm

_________________
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.


Върнете се в началото
 Профил Изпрати лично съобщение  
 
 Заглавие: Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...
МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 6:04 pm 
Offline
има опит
има опит

Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Мнения: 91
Местоположение: BG
В горния ми пост съм сложил линк: http://rife.hit.bg/H2O_active.zip . Там някъде пише: „раковите клетки на повърхността на своите мембрани носят удвоен отрицателен заряд в сравнение със заряда на лимфоцитите, фагоцитите и другите нормални клетки, oбкpъжaвaщи тумора. Заради удвоения си отрицателен заряд раковите клетки се отблъскват една от друга с двойна сила и на големи разстояния.”

Винаги трябва да се внимава и да се казва кое, кога, и как се прави (или не се прави)....

И какво става като се блъска с отрицателен заряд? Нови разсейки… Колкото до Лаховски, никога не бих го препоръчал като профилактика. Не ми се спори по темата профилактика. Поне не днес. Самия факт, че NPN си е сложил такъв гнусен аватар показва, че някоя от защитите не е сработила. Така де, за мен тая откачена картинка е нещо от вътрешното аз на човека…. Трябва да се внимава с дозите енергия, да не стават сакатлъци :D

_________________
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.


Върнете се в началото
 Профил Изпрати лично съобщение  
 
 Заглавие: Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...
МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 7:52 pm 
Offline
има сериозен опит
има сериозен опит
Аватар

Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 12:00 am
Мнения: 558
Местоположение: Пловдив
Райф, за мен е бита карта, един голям фишек с големите дедомлъвки покрай него, а аз много се забавлявам, когато някой в опита си да омаловажи знанията и постиженията на другите, буквално си изкривява душичката. Сега ще те цитирам от форума http://www.mazeto.net
Цитат на Витан от темата за Лаковски:
Цитат:
Определено спрямо Райф, Лаховски е по-големия нож. Отделно тия, които правят кубически метри злато печалба годишно имат по-голям интерес от счупване на ножа.

Мисля, че коментари от всякакъв род са излишни.
Ти казваш:
Цитат:
Там някъде пише: „раковите клетки на повърхността на своите мембрани носят удвоен отрицателен заряд

И какво от това? Лаковски генератора, лекува човешките клетки, а не раковите и тялото само унищожава раковите.
И накрая ще добавя, че публично изгонения от някои форуми, бивш герой Gogo55 има невероятни постижения с Лаковски генератора. В Мазето нет, съм споменал, за това, че Гого ползва такъв генератор.
Още когато започна да се задява с тесла трафовете, бях сигурен, че ще прави MWO. До тук е излекувал 10 души от рак и макар, че се изложи яко и не иска никой да разбере с какъв апарат лекува, заслужава някакви адмирации, поне за това.
По план график, тази година ще правя MWO. Няма ли да ми пожелаеш успех :D

пп. Фактът, че си съставяш мнение за някого по аватара, говори доста за кривото ти мислене.

_________________
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.


Върнете се в началото
 Профил Изпрати лично съобщение  
 
 Заглавие: Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...
МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 11:41 pm 
Offline
има опит
има опит

Регистриран на: Съб Яну 15, 2011 7:22 pm
Мнения: 91
Местоположение: BG
1. Тук Кирил Кирилов е отворил темата за живата и мъртвата вода. Приказки от общ характер са за: Общи приказки. Това за последно.
2. Какво е направил Gogo55 рано или късно ще се разбере. Дано поне е разбрал разликата м/у Tesla coil и Plasma tweeter. Него всеки може да го намери, както и теб. Лаховски не подбира целите си и е огромен смутител (…има една държавна комисия, наречена КРС). Последната ми мечта е да лекувам раково болни, било за пари, било само за слава. За това е и тази нишка на Кирилов, както и този сайт: http://rife.hit.bg/alternatives.html Да коригира докторите, щото образованието в стил „а’ла Рокфелер институт” им слага бариери.

_________________
Пътища се правят с ходене: 3,4 kV/us.


Върнете се в началото
 Профил Изпрати лично съобщение  
 
 Заглавие: Re: Жива и Мъртва Вода срещу всички болести ...
МнениеПубликувано на: Нед Яну 23, 2011 12:23 am 
Offline
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Аватар

Регистриран на: Съб Юли 31, 2004 12:00 am
Мнения: 3010
Местоположение: София
Моля персоналните нападки да си ги изнесете на друго място!
И без това разговорът се отклонява доста от тематиката на форума.


Върнете се в началото
 Профил Изпрати лично съобщение  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  

POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов