Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Пон Май 12, 2008 6:17 pm Заглавие: Продавам: M-Audio 24/96 computer sound card |
|
|
Цена 130 лева. Цена на вносителя - 195 лева.
Картата е ползвана от мен. Пълен комплект. Няма гаранция (а за какво ли й трябва).
Намирам се във Варна. За други градове - куриер.
За връзка:
ICQ 329743794
телефон 08788 27677
http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile2496-main.html _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 09, 2008 7:05 am Заглавие: Re: Продавам: M-Audio 24/96 computer sound card |
|
|
Цената вече е 130 лева.
За желаещи от Варна, ще намеря компютър (или носете направо своя) и ще може да се чуе при мен преди купуване сравнена с още няколко "компютърни източника" с различни идеи и цени  _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Simonov BG Audio Team™

Регистриран на: Nov 27, 2004 Мнения: 1201 Местожителство: Пазарджик
|
Пуснато на: Пон Юни 09, 2008 10:17 am Заглавие: |
|
|
Позвам същата. Потвърждавам, че картата е много добре направена и свири изключително добре, дори и без модефикации
Успех с продажбата.
п.п. и цената е повече от добра...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 2:05 pm Заглавие: Re: Продавам: M-Audio 24/96 computer sound card |
|
|
Айде на хубавата карта  _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
menemeto чете и пита

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 7:34 pm Заглавие: |
|
|
При всичко, което съм прочел за тази карта просто се чудя, защо още не са я взели на тази цена. Май на никой не търси добра саунд карта this days . |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 1:08 am Заглавие: |
|
|
menemeto написа: | При всичко, което съм прочел за тази карта просто се чудя, защо още не са я взели на тази цена. Май на никой не търси добра саунд карта this days . |
пазара в нашата стана е доста странен  _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boris Antipov има известен опит

Регистриран на: Aug 21, 2006 Мнения: 116 Местожителство: Dobrich City
|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 1:21 pm Заглавие: |
|
|
menemeto написа: | При всичко, което съм прочел за тази карта просто се чудя,? защо още не са я взели на тази цена. Май на? никой не търси добра саунд карта this? days . |
Смесването на български език с английски думи не може да прикрие недостатъчната подготовка в писмеността. Чуждият език също има граматика, която трябва да се спазва, за да не ставаме за посмесище във форумите.
Извинявам се на автора за мнението извън темата, но винаги съм се дразнил много от постове, като цитирания по-горе. Научете добре родния си език, след това покорявайте и други.
Успех с продажбата! _________________ thetimeisnow|сегамуевремето |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alexander Gekov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 3:53 pm Заглавие: |
|
|
Boris Antipov написа: | menemeto написа: | При всичко, което съм прочел за тази карта просто се чудя,? защо още не са я взели на тази цена. Май на? никой не търси добра саунд карта this? days . |
Смесването на български език с английски думи не може да прикрие недостатъчната подготовка в писмеността. Чуждият език също има граматика, която трябва да се спазва, за да не ставаме за посмесище във форумите.
Извинявам се на автора за мнението извън темата, но винаги съм се дразнил много от постове, като цитирания по-горе. Научете добре родния си език, след това покорявайте и други.
Успех с продажбата! |
Извинявам се за намесата, напълно подкрепям изказаното от теб, но когато правим забележки е добре, предварително да огледаме правилността на собствените си коментари... Визирам думата "посмешище"...лесна проверка на правописа би могла да се направи от производната дума "смешка"....казваме "смешка", а не "смеска"..."посмешище".
Надявам се грешката да е от техническо естество.
С най-добри чувства.
Александър Геков. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2008 10:29 am Заглавие: |
|
|
Продадена. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|