Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 10:33 am Заглавие: DIY
Казвал съм го много пъти, ще го каза отново за да няма "ама аз не го прочетох", "къде беше това?" и т.н.
Форума е ориентиран изцяло към DIY апаратура, това ще рече, че се толерира саморъчно направена апаратура а не фабрична такава - за нея си има списания, рекламни брошури и неумити форуми като този на Тояга
(да ме извиняват колегите, ама това си е факт - погледнете никовете на участниците там!)
За да вдигаме нивото на DIY аудио-то просто трябва да обединим усилията си в тази насока - това означава, че проектите ни, колкото и недоизпипани да са понякога трябва да виждат бял свят...
Не се чувствайте неудобно да поствате идеите си - няколко глави винаги мислят по добре от една...
Работил съм в сътрудничество с много хора от тоя форум и няма да спра да го правя...мисля, че това е верния път.
Не е никакъв проблем да го правите и вие! _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети