| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojidar Bojanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 7:06 pm Заглавие: |
|
|
| THX, пиши по-подробно за това какво точно искаш да комутираш. Аз лично много съм мислил да използвам едни и същи колони за стерео и за предни за домашно кино, но комутацията с релета има теоретично много недостатъци (на практика не съм си позволявал никога да правя стъпала без релейна защита). Така че още един контакт в повече не би трявбало да има голямо значение. Аудиомена писа подробно в темата за електронния потенциометър. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
THX чете и пита

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 8:43 am Заглавие: |
|
|
audioman pod PASIV na audioto imam predvid bez buferi ot roda na Op .Ampl. ili podobni ideata mi beshe za releta kato na vsi4ki neizpolzvani audio vhodove ,reletata gi zabivat kam masa-brum i proslushvane free.
B.T.W - Idea moje li da zalepim dve distancii kato sandich sas tikso ili lasici ednata za audio drugata za video i da minim bez advanced mozaci.  |
|
|
 |
THX чете и пита

|
|
|
 |
Fenkiller трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2005 10:26 am Заглавие: |
|
|
Ако някой се интересува , преди време ми се наложи да направя AV суичър за 4 аудио -видео входа с дистанционно управление да ми пусне ЛС ще му дам схема платка и програма за процесора.
Разбира се схемата не претендира за никакво качество но излиза доста евтино и малогабаритно.С PIC 16F84 се комутират аналогови ключове (мисля че беше с 4052(3)) и платката е за популярна евтина кутия.Пробвано е и работи добре с камери и видеомагнетофони (всъщност основната идея беше да превключва камери за видеонаблюдение!).Аудио входовете са стерео.Всичко може да се модне и за повече.
Проблем може да се окаже дист.управлението тъй като накарах софтуериста да напише програмата за дист.което имах под ръка а сега нямам идея от къде да се вземе същото! |
|
|
 |
|