| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Cvetomir има опит

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 1:18 pm Заглавие: Хорнички |
|
|
Продадени. _________________ Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ.
Последната промяна е направена от Cvetomir на Вто Дек 05, 2006 9:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Teodor Gugulanoff BG Audio Team™

Регистриран на: Aug 04, 2004 Мнения: 885 Местожителство: Троян / Априлци
|
|
|
 |
Sasho Tashov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Добре потъпкваш интелектъалния труд на човек, който не е спал няколко дни за да ги докара до вариант такъв, че да му поискаш разкрой и чертеж и след това да му се ИЗСЕРЕШ на работата.
Не прави това, което не искат да ти направят на теб
| Cvetomir RP написа: | | Ако е възможно , били дал "кройките". мисля да се позабавлявам другата седмица. |
е, позабавлявай се.... |
|
|
 |
Cvetomir има опит

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 3:14 pm Заглавие: sorry |
|
|
Да ,забавлявах се , и много хора както сте видяли го правят , не виждам нищо лошо в това да направя нещо и после да го продам. Още повече че не го продавам с надценка , която да ми донесе лична печалба. Не съм искал да обиждам никой тука , ако има някой нешо против мен , моля използвайте лични съобщения, Даниеле ако съм те обидил по един или друг начин , извинявай.
Моля модераторите да изтрият мненията, които не са по темата.
Нарушени правила!
За останалите:
1. Не коментирайте обявата! Ако нямате нищо конкретно за казване не пълнете форума с излишни постове!
Всички постове, които не отговарят на описаните условия се трият без предупреждение и обяснения! _________________ Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ. |
|
|
 |
Teodor Gugulanoff BG Audio Team™

Регистриран на: Aug 04, 2004 Мнения: 885 Местожителство: Троян / Априлци
|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 3:19 pm Заглавие: Re: sorry |
|
|
| Cvetomir RP написа: | Да ,забавлявах се , и много хора както сте видяли го правят , не виждам нищо лошо в това да направя нещо и после да го продам. Още повече че не го продавам с надценка , която да ми донесе лична печалба. Не съм искал да обиждам никой тука , ако има някой нешо против мен , моля използвайте лични съобщения, Даниеле ако съм те обидил по един или друг начин , извинявай.
Моля модераторите да изтрият мненията, които не са по темата.
Нарушени правила!
За останалите:
1. Не коментирайте обявата! Ако нямате нищо конкретно за казване не пълнете форума с излишни постове!
Всички постове, които не отговарят на описаните условия се трият без предупреждение и обяснения! |
Хммм....
Моля колегите за мнение. _________________
What this world needs is a good 5 Watt amplifier ~ Paul Klipsch |
|
|
 |
Cvetomir има опит

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 3:21 pm Заглавие: sorry |
|
|
Мисля , че четох някъде тук във форума, че проектите са "подчинени" на GPL, аз го разбирам така, всеки може да го копира, променя и споделя, да продава но без лична печалба ако не съм разпбрал нещо правилно, моля, просветлете ме. _________________ Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ. |
|
|
 |
Nikolay Savov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 3:26 pm Заглавие: Re: Хорнички |
|
|
| искай поне 500 лева. Това е шедьовър |
|
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 3:26 pm Заглавие: |
|
|
И аз не виждам нищо лошо САМ да проектираш, да правиш и да продаваш неща за колкото си искаш.
Обаче ако проектът е на друг човек поне може да го питаш предварително за мнението му по тази продажба. Може пък той да има други съображения.
Дори и проектът да е публичен едно е някой сам да си го направи и после да се сърди сам на себе си ако не се получи, друго е някой да направи (добре или лошо) чужд проект и после да го продава. Ако изпълнението не е на ниво (по никакъв начин не искам да те обиждам или подценявам, говоря по принцип) се компрометира както самият проект така и авторът му.
Това е моето мнение. |
|
|
 |
Sasho Tashov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 3:35 pm Заглавие: |
|
|
Нямам нищо против теб, според мен си прав и в мнението ти относно GPL лиценза. Представи си обаче следната картинка:
Един човек, който си изкарва хляба с това пуска един проект безплатно в нета (както е в случая). Ти го правиш и поради някаква причина го продаваш на цена, която включва само материалите. Моите уважения че не си сложил надценка. В същия момент обаче ти умаловажаваш труда на Даниел, който е конструирал този проект (и прави наистина шедьоври от тях), както и твоя, като не взимаш една стотинка за него. Дотук всичко е наред. Само че аз ако съм на мястото на Даниел, това ще бъде последния ми безплатен проект във форума. Е, кой губи в случая 
Последната промяна е направена от Sasho Tashov на Вто Дек 05, 2006 3:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Cvetomir има опит

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 3:36 pm Заглавие: хорни |
|
|
ОК разбрах си грешката , благодаря на Стефан, може да изтриете темата.не съм посочил, че хорните са без какъвто и да е завършек, тоест залепени ПДЧ-та и говорители,трябва и да се китнат на някои места, може и да ги подаря, но не виждам на кой.
в това им състояние не мога да им търся по висока цена. _________________ Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ. |
|
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 3:41 pm Заглавие: |
|
|
| Ти повдигаш интересен въпрос, върху който може да се дискутира много. |
|
|
 |
Cvetomir има опит

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 4:00 pm Заглавие: хххх |
|
|
Нека да го дискутираме , но вдруга тема. Мисля, че по този начин ще избегнем подобно спречкване, за в бъдеще.
Ручо:
1. АУДИОТО Е ЗАНИМАНИЕ ЗА УДОВОЛСТВИЕ
2. ПРЕДНАЗНАЧЕНО Е ЗА ХОРА СЪС СЛУХ
3. В НЕГО НЯМА НИКАКВА ДАЛАВЕРА _________________ Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ. |
|
|
 |
Daniel Petrov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Да ми беше пуснал едно лично поне... _________________ Inspiration Audio
IDS AG
Department of High Tension Works