Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Нед Авг 28, 2005 6:52 am Заглавие: Съвет за добри говорители 16.5 см
Искам да разкарам фабричните говорители от колата ми и да си сложа някакви свирещи много добре джаз, класика и пр. акустична музика! Държа да са с що годе човешки високи и ниски, без туп-тсс изпълнения. На старата кола имах едни Blaupunkt широколентови с хартиен конус за високите, които вадеха много мек и балансиран звук - много по-добър звук от дву- и трилентовите говорители, които чувам напоследък. Сега гледам май никой вече не прави хартиени мембрани - навсякъде са гадни пластики
Препоръчайте ми марка и модел защото хич не съм запознат какво се предлага. Мощността не е от значение, търся качество и донякъде цена. Компактдиска ми е добър - Clarion.
Мой приятел ме посъветва да стоя далече от разни ширпотреби като Pioneer, Blaupunkt, Kenwood, защото били 100% китайски тояги. Според него добри говорители правят Alpine, Clarion и Hertz в момента - какво ви е мнението за последните?
Пуснато на: Нед Авг 28, 2005 9:25 am Заглавие:
Божо имаше едни Вифи, кевларени, но мисля, че бяха 8 ома, ако това не те бърка... Иначе говорителите свирят добре.Ще трябва да слагаш туийтъри обаче за нагоре.
Други варианти, широколентови:
http://www.visaton.de/deutsch/artikel/art_252_1_3.html http://www.visaton.de/deutsch/artikel/art_608_1_3.html
Но говорим пак за 8 ома.
Слушал съм ги и двата как свирят, мисля, че това е добро решение.
Можеш да отидеш и да ги чуеш на Пиротска. _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Пуснато на: Нед Авг 28, 2005 12:55 pm Заглавие: Re: Съвет за добри говорители 16.5 см
velinski написа:
Искам да разкарам фабричните говорители от колата ми и да си сложа някакви свирещи много добре джаз, класика и пр. акустична музика! Държа да са с що годе човешки високи и ниски, без туп-тсс изпълнения. На старата кола имах едни Blaupunkt широколентови с хартиен конус за високите, които вадеха много мек и балансиран звук - много по-добър звук от дву- и трилентовите говорители, които чувам напоследък. Сега гледам май никой вече не прави хартиени мембрани - навсякъде са гадни пластики
Препоръчайте ми марка и модел защото хич не съм запознат какво се предлага. Мощността не е от значение, търся качество и донякъде цена. Компактдиска ми е добър - Clarion.
Мой приятел ме посъветва да стоя далече от разни ширпотреби като Pioneer, Blaupunkt, Kenwood, защото били 100% китайски тояги. Според него добри говорители правят Alpine, Clarion и Hertz в момента - какво ви е мнението за последните?
Hertz човече!
Мисля че няма друга марка с такова качество на такава цена.
А ако парите на са ти проблем Аlpine разбира се!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети