Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 9:38 am Заглавие:
Здравейте!
Следя от известно време форума. Много сте готени и надъхани! Но така и не разбрах това, което пуска widowmaker като кит кое е- схемата в началото на темата или другата схема, която се появи към средата. Коя в крайна сметка е по-добрата.
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 10:37 am Заглавие:
Благодаря!
По принцип бях се насочил към нещо лампово когато Ви открих сайта, но освен сложността на изработката и липсата на изходни трансформатори ме притеснява и малкия живот на лампите.Трябва да се запася с още няколко комплекта, а това са пари. А в къщи уредбата работи по цял ден... В момента съм с един "Корвет"-руски и смятам, че е време да го сменям. Какви са Ви отзивите за него м-у другото. Тонколоните ми са от същата фирма- малко са моднати -с по-дебели кабели, премахнах защитата и всички излишни карантии от вътре, добавих оше малко пълнеж по стените.
Разгледах подробно целия форум и се спрях на тази тема, поради добрите отзиви на всички. Занимавам се с електроника от ученическите си години и като хоби и професионално, но отдавна не съм правил усилватели поради липса на време. Може и да се опитам.
Но коя схема в крайна сметка е по-добрата. Много са преплетени двете схеми в темата.
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 10:41 am Заглавие:
Ами това е въпрос на субективна преценка
Даже аз самият не успях да ги сравня един спрямо друг двата усилвателя... _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 10:21 pm Заглавие:
Намери във флейм-а темата "сам срещу себе си", там има резултати от сревнение с НАД за доста пари. _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 11:13 pm Заглавие:
Значи тук преди ден се събрахме с колеги и приятели да сравним схемата от първата страница (малко променена от оригинала) с усилвател Harman/Kardon HK670. Значи, това което установихме след много слушане на различни CD-та е, че схемата на Widow свири по-детайлно... високите честоти са по-ясно различими сякаш има повече високи като цяло... 2 думи и за баса: при Harman-а басите са по-силни, но като че ли по високи т.е. сякаш са по-изразени честотите около 50-60 Хз ... докато при схемата на Widow басите са по-реални,по-меки...
Като цяло искам да кажа, че усилвателя е МНОГО добър!!! Просто лично аз за сега по добър не съм слушал ...
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 12:49 am Заглавие:
dimovdid написа:
Някой, който е правил сравнение може ли да каже нещо. Това ли е най-доброто за тези пари.
Ампа на widowmaker, свири страхотно !!! Организирахме "надсвирване" с висок клас на NAD - определенно кита го "надсвири" !!! Това, че кита е по-добър го потвърди даже собсвеника на NAD-a който се гордееше от доста време със звука му. Относно парите мога да ти кажа само, че получваш даже прекалено много за тези пари !!!
Widowmaker, най-добре качи всички разгледани в форума схеми на един сайт, в отделни директории, както и най-важните коментари към тях и на всяка схема сложи уникално име, за да има някаква прегледност.
Понеже в форума се преплитат коментари за три схеми и трябва да се прочете целия, за да се добие представа кой коментар за коя схема е.
По този начин след прослушване на определената схема и сравняването и с другите, ще се разбере коя каква е.
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 12:45 am Заглавие:
Neon_Knight написа:
Widowmaker, най-добре качи всички разгледани в форума схеми на един сайт, в отделни директории, както и най-важните коментари към тях и на всяка схема сложи уникално име, за да има някаква прегледност.
Понеже в форума се преплитат коментари за три схеми и трябва да се прочете целия, за да се добие представа кой коментар за коя схема е.
По този начин след прослушване на определената схема и сравняването и с другите, ще се разбере коя каква е.
Да де ... то това му е работата на него... щото има доволно много свободно време и си клати краката по цял ден, че си няма какво да прави....
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 1:28 am Заглавие:
Neon_Knight написа:
Сега или веднага трябва да го направя?
Прочети целият материал и ще разбереш кое какво е... нямам време да го правя всичкото това, пък и никъде по форумите не го правят Между другото, готов е и последният вариант на усилвателя, свири превъзходно, като звукът му е по добър от предните версии.
За продан е, цената е 1500 лв. за готов усилвател, мощността е 150 вата на канал при 8 ома. С качествени компоненти, отделни захранвания за двата канала и окабеляване с посребрена мед. _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 7:49 pm Заглавие:
Не стига, че човека ни е дал възможност да се докоснем до този превъзходен амп, ами трябва и да ни върши цялата работа. Тема е доста подробна и изчерпателна, всеки трябва да се потруди поне малко за да постигне резултата. Много е лесно когато всичко ти се даде наготово.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети