Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 2:05 pm Заглавие: въпрос за PC
някой може ли да ми каже горе долу колко волта изкарва PC то му на изхода от звуковата карта. димек 0.75в или повече въпроса е като се варже усилвател до колко трябва да сам усилил компа че да не дава по силен сигнал. какртата ми е вградена Realtek ALC658 AC97.
То пък това ако може да се нарече "звукова карта" И аз в началото си слушах с такава и ми се струваше добре, но когато реших просто така за проба да сложа един доста стар и непретенциозен модел на Creative разликата беше ОГРОМНА Ако обаче наистина искаш да слушаш музика с приемливо качество, най-добре си купи някакъв по-грамотен плейър
Колкото и нови драйвери да и се слагат нищо няма да се получи, дИмек ако можеш вземи се една по-нормална звукова карта. А иначе по въпроса ти - ако усилвателя е добре оразмерен не ми се вярва да успееш да му претовариш входа. Най добре е да усилиш звука от компа докрай (зада използваш целия динамичен обхват на аудиокартата) и да коригираш нивото на звука от усилвателя.
не особено добре точно докрай, на около 80% звуковите карти спират да криват. ако искаш наистина максимум-а с осцилоскопа или на слух.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети