| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Removed

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2004 12:21 am Заглавие: |
|
|
хех пичове идеята е добра ама за съжеление съм в Варна и ваште фреета са ми малко....дале4ко
Ина4е за Jazza съм супер навита4ец да ви видя какво имате.
Аз по принцип послушвам основно метал ама и мнооого други нещтица покрай него.Преди време поддържах връзка с един пи4 дето имаше страшбно много метал на магнетофонни ленти но го загубих...
( същинско нещастие.
А що се отнася за въздействията на ЕМП вълната върху музикалните ни носители най защитени остават CD-tata.Просто са оптични ))
Иначе то си има и принципи на защита от ЕМП, като например екраниране, заземяване , и дебели бетонни стени )) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Zmej има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2004 12:34 am Заглавие: |
|
|
| BlackBLOOD написа: | Иначе то си има и принципи на защита от ЕМП, като например екраниране, заземяване , и дебели бетонни стени )) |
И со малце оловце...
Има-няма 5-10 см дебела стеничка...  |
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2004 10:31 am Заглавие: |
|
|
hehehe te za taq rabota pravqt nqkakuv "tejuk beton" v kojto se slaga vmesto chakul olovni sturgotini.... abe sigurno dobre stava ... drugo si e v kushti da si si v bombenoto ukritie a
teodore... to ako stava na vupros diskovete na slavejkov gi zapisvat tochno ot mp3 ti kakvo mislish ) i ako ti se struva po-dobre - qvno si popadnal na po-kadurno napravena mp3ka  |
|
|
 |
теодор62 Гост

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2004 11:57 am Заглавие: |
|
|
Напълно си прав-с Pink Floyd не става нищо.Сверявам с колекция оригинални дискове,купени пак от Славейков,но от магазин. Обаче размяната по нета също си има слабости.Някой качва запис(какъв?), теглиш,пишеш със записвачка(каква?), на пластина(някаква). Алтернативата-вземаме един чувал пари и тръгваме на пазар.На цени между 18 и 50 евро може да се намери почти всичко, което е издадено легално. |
|
|
 |
Teodor Gugulanoff BG Audio Team™

Регистриран на: Aug 04, 2004 Мнения: 885 Местожителство: Троян / Априлци
|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 7:39 am Заглавие: |
|
|
Търся Elijah's Mantle (без 1994, 1998 и 1995 - Sorrows of Sofia); може и Masque. _________________
What this world needs is a good 5 Watt amplifier ~ Paul Klipsch |
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
| аз слушам основно мп3 понеже просто нямам по-добър източник... ако имаш предвид изречението на Загорка, то той е имал предвид точно това - wav свален от CD а не върнат от мп3.... което означава също не свален от cd в wav формат направен на мп3 и след това върнат отново в wav ... не можеш да ме убедиш по никой начин че нещо което е било мп3 някога ще свири както от оригиналното cd... |
|
|
 |
scourge чете и пита

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 10:59 am Заглавие: |
|
|
По отношение на Jazz наистина имам много добар источник, с много ама наистина много хубава мисика(Jazz), но е в mp3. Все пак ако някои се интересува мога да постна линковете.
Става вапрос за имена като:
Acoustical Alchemy, Fourplay, Akira Jimbo и още много други стойностни неща!!!  |
|
|
 |
teodor има известен опит

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 4:38 pm Заглавие: |
|
|
Hi Joker! Не мога да те убедя в нещо,което не е реално. Може би трябва да поясня , че за мен wav e вторичен източник на музика. Записан от оригинален cd , никога не става като оригинала(заради звукова карта, записвачка или евтиния компютър,които имам). Wav конвертиран от mp3 звучи доста по-добре от mp3 и върви на 5 от 6-те плеъра вкъщи. Стават за кола , купон, разходка - т.е. непретенциозно слушане. И не си заслужава правенето на колони и усилватели,ако това са източниците на звук.
Когато обаче искаш да ЧУЕШ МУЗИКАТА , нещата май стоят така:
DVD-!!!!!!!!
SACD-нямам-не мога да дам мнеие
CD (лицензиран)-много добър,достъпен
ВИНИЛОВА ПЛОЧА-Фаворит(аналоговият звук , все пак...),ама вече
трудно се намират |
|
|
 |
teodor има известен опит

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 5:15 pm Заглавие: |
|
|
| Май пропуснах цифровите сателитни радио и телевизия, но имам само бегли впечатления. Ако някой ги ползва , нека да сподели мнение. |
|
|
 |
kabel има опит

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 5:25 pm Заглавие: |
|
|
аз на последък само сат ползвам че ми е най лесно но на срещата загатнаха че и там може да не е качествено
след кратка проверка се оказа че някои наши радиа си жулят в мп3
нооооооооооо има 10-15 западни които са смърт а вече 5-6 са дд |
|
|
 |
Daniel Petrov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 8:27 pm Заглавие: |
|
|
Nekoj ako e zakysal za Dream Theater(wsichko bez '89,Europe(wsichki albumi),Shadow Gallery(pyrwite dwa),Yes(90125 i Big Generator),Malmsteen(wsichki do Fire and Ice),Maiden(wsichko s Dickinson),Joe Lynn Turner(wsichki samostoqtelni)Ranbow(4-te albuma s Dio),Satriani,Vai,otdelno kompilacii na mnogo bandi,da swirka.
mp3 nqmam,tyrkalqm samo .cda,towa e zakon pri mene  _________________ Inspiration Audio
IDS AG
Department of High Tension Works
 |
|
|
 |
teodor има известен опит

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 10:40 pm Заглавие: |
|
|
| Сори Кабел , не разбрах цифров сат ли ползваш и той ли може да не е съвсем качествен. Тия доставчиците се кълнат , че бил нещо супер. |
|
|
 |
kabel има опит

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 10:48 pm Заглавие: |
|
|
при нашите доставчици наистина е трагедия канал1 е с отразен образ и накъсва като див х сети се откъде го вземат
а западните например сат1 вече е ндтв и дд звук |
|
|
 |
teodor има известен опит

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 10:59 pm Заглавие: |
|
|
| Някъде четох (или чух), че някои от германските телевизии предават концерти и мачове със съраунд звук. Дали е вярно,и ако е , тия типове наистина са отишли доста напред. Бих се включил. |
|
|
 |
kabel има опит

|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 1:50 am Заглавие: |
|
|
| да вярно е не някои ами повечето |
|