Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Регистриран на: Mar 08, 2006 Мнения: 87 Местожителство: Страната на сънищата
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 12:22 am Заглавие:
Aми за първото не мога да ти помогна ,но от скромния си опит с грамофони знам ,че вече е малко или много късно да се поучаваш за съхраненито на вече попилени и овехтяли плочи.По принцип като си купиш плоча,защото и аз имах мерак,оригиналън е се прехвърля в цифров вид,като предпочитам CD Recorder или по-добре ако си от София се предрасква.
След това го прибираш в помещение с много ниска влага и задължително тъмница с температура около 15-16 градуса,постоянна и си го пазиш за бъдещи копия.Слушаш копието.Не претендирам да съм прав абсолютно но горе-долу това е методиката.Има си и специализирани хранилища,което е най-добрия вариант.Ако плочите са български се откажи.Те дори като нови пукат все едно си ги драл с пергела
Взех си един руски грамофон , на добра цена ... и имам соста плочи , да ми дадете съвет как да го ползвам , поддръжка ... тези плочи на Балкантон добри ли са , имат ли трайност ?
Звукът съм чувал че от плочите е най-добър ?!
Някой да продава плочи с рок ?
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети