Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 5:20 pm Заглавие:
beauty_divine написа:
velinski написа:
Всички Rubycon Black Gate са 85 градусови. Не ми казвайте че са лоши
Kak се разпознават дали Rubycon са Black Gate ? Имам няколко на Rubycon но не зная дали са от този клас.
Ами гаранцията е че пазарувам от търговец, който е един от най-големите дилъри в света на аудиофилски компоненти: лампи, резистори, кондензатори, трансформатори и др. Надписите Black Gate са фабрично поставени (сито), а не добавени (с лепенка). Иначе на слух разликата е повече от ясна. От известно време се предлагат и Black Gate производство на ELNA (не съм ги пробвал). В най-скоро време ще правя поредна поръчка за кондензатори BG, лампи 300B и ECC99, на JJ, хартиено-маслени кондензатори Jensen, поллипропилен AURICAP, и качественни керамични цокли. Ако има желаещи за групова поръчка - свиркайте.
Регистриран на: Mar 08, 2006 Мнения: 87 Местожителство: Страната на сънищата
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 5:43 pm Заглавие:
Пройзводстворо на ELNA почти не се различават на проктика от стария Black Gate.Aз имам няколко Black Gate-а Standart от старите и два произведени от ELNA.Утре ще резна по един от различните доставки аджеба да видиме каква е разликата.Ако има такава ще ударя няколко снимчици да изобличиме нечистите помисли спрямо тези капацитети
На китайското менте с макетно ножче му се сваля надписчето Black Gate ,докато на оригинала направо му пада покритието при тази процедура.
Ментетата са едно към едно с едни Sunnset ,които намерих в един измислен CD-Recorder
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 6:11 pm Заглавие:
TomCrafT написа:
Пройзводстворо на ELNA почти не се различават на проктика от стария Black Gate.Aз имам няколко Black Gate-а Standart от старите и два произведени от ELNA.Утре ще резна по един от различните доставки аджеба да видиме каква е разликата.Ако има такава ще ударя няколко снимчици да изобличиме нечистите помисли спрямо тези капацитети
На китайското менте с макетно ножче му се сваля надписчето Black Gate ,докато на оригинала направо му пада покритието при тази процедура.
Ментетата са едно към едно с едни Sunnset ,които намерих в един измислен CD-Recorder
На снимка се различават, различават се и по серии. Кефиш ме с това с макетното ножче. Ножчето да не е произведено от ADOBE ?
Регистриран на: Mar 08, 2006 Мнения: 87 Местожителство: Страната на сънищата
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 6:25 pm Заглавие:
За нещастие не е.Имам само 100uF на 16 волта,които са по около 3 лири крайна за мен и ще е боленено.И аз прочетох ,че се правели от ELNA част от Black Gate-овете,но пък аз съм виждал и поръжвал само високоволтови капацитети от ELNA и ми е интересно ,защот не ги продават и под тяхната марка.Малко нелогично ми се вижда ,ама все пак.
Когато го зажулиш с макетния нож на китайското менте трябва да му одереш само лепенката,което четох в diyauido-то след като един трейдър ги беше наковал със зверско количество мембърите на техния ауър форум.Иначе рекордерът ,който отварях беше взиман от Германия ,произведен разбира се в Китай.Капацитетите пишеш ,че са Sunnset ,но забележително много шрифта,цветът и разположението на надписите съвпадах с тези на Black Gate Standard Type ,които поръчах преди известно време.Може да съм зальохан ,но не чак толкова,пък и за всичко си има лечение
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети