Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Продавам CD-Player GRUNDIG CD8400.
Заменени са компоненти по пътя на сигнала със качествени.
DAC-a е Philips TDA1541А. Захранването е подобрено. Големи радиатори на стабилизаторите. Добавен мрежов АС фитър и в момента работи със стандартен трижилен кабел за компютърно захранване. Оптиката е Philips CDM 2/29. Два аналогови изхода, единият от които variable със позлатени конектори. Няма дистанционно, но има възможност за работа с такова. Анти-вибрационни рингове на крачетата. Изходът за слушалки е активен и не е прекъснат. Цвят - черен. Сериен номер: 814940. Плеърът е доста тежък
Произведен от Grundig Portugal. В ПЕРФЕКТНО състояние!
Цена 190 лева.
Снимките са със доста лошо качество, но са правени с мобилен телефон:
Изглед на предният и задния панели:
Оптиката:
Печатната платка на DAC-а, в оригиналното си положение:
Изглед на платката на DAC-а демонтирана, снимана от страната на елементите:
Въпроси или връзка с мен - тук или на лични.
Поздрави!
[edit: Player-ът има и цифров коаксиален изход] _________________ ИСТИНАТА - FULL RANGE В ХОРНА!
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 8:47 am Заглавие:
Плеърът е невероятен и най-вече,защото дънната платка е PHilips-ова. Абе чист Филипс и при това с най-добрия DAC за мен-1541А. Успех в продажбата.С удоволствие бих си закупил този плеър ,но вмомента нямам възможност да отделя такава сума ,а цената си е реална впредвид възможностите на тези удивителни машинки и фактът ,че ще свири още дълги ,дълги години _________________ ...take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 9:53 am Заглавие:
Благодаря. Вярно, че плеърът е почти копие на Philips.
За съжаление финансите ме принуждават да се разделя с него и да не "надувам" цената за да се продаде по-бързо...
Според мен обявената от мен цена е реална дори без модификациите, но няма как - със тях за обявените пари,спешно се продава!
Поздрави! _________________ ИСТИНАТА - FULL RANGE В ХОРНА!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети