Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
А ти наясно ли си, че въпросната ти схема освен за мощност за друго (качество) не може да претендира?
Особено с тоя двоен комплементарен диференциален на входа?
И с още сума ти недомислени и натрупани неща?
Аз съм наясно, но май ти не си наясно за коя схема става въпрос ето за тази
P. S. Ако не си разбрал, но вечеринки отдавна няма, така че ще мина само със сватби
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 10:42 am Заглавие:
Същата БОЗА, единствения плюс е употребата на по малко активни компоненти. Схемата не е лоша толкова, колкото предната - за разлика от теб познавам човека - Anthony Holton - австралиец е.
Не си мисли, че ще свири кой знае колко по добре!
Може да свирне, ама ако се намали захранването на +/-25волта, махне се едната двойка мосфети и след дифа се ползва класическа еднотактна схема (ОЕ), после се развърти тримера за началния ток така, че в сорсовите резистори да има пад поне по 220 миливолта.
П.П Сватбите за които споменаваш са цигански, нали?
Ходил съм в Лом, бая циганор имате... _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Може да свирне, ама ако се намали захранването на +/-25волта, махне се едната двойка мосфети и след дифа се ползва класическа еднотактна схема (ОЕ), после се развърти тримера за началния ток така, че в сорсовите резистори да има пад поне по 220 миливолта.
Аз ще си отбележа забележките, които даваш по схемата и ще направя корекциите
Daniel Petrov написа:
П.П Сватбите за които споменаваш са цигански, нали?
Ходил съм в Лом, бая циганор имате...
Да, така е наистина и поводът по който си гостувал в Лом най-вероятно е била някоя такава сватба ...
Ето я! Аз вече сериозно съм се захванал с проекта и не знам кой от нас двамата пръв ще има впечатления от схемата Намерих радиатори по 2000см^2 и се чудя дали ще са достатъчни на канал
Успех, tinki!!!
P. S. Платката съм я проверил и няма грeшки!!! Единствено в схемата липсва баластен резистор на светодиода за претоварване, но на платката е предвиден (3.3K)!!!
DJ_Sven написа:
Не знам до къде е стигнал tinki, който беше казал, че и той ще прави "моята" схема, но аз съм събрал 99% от елементите и съм налепил по-голямата част от платките.
DJ_Sven написа:
"Soft-Start"-а и всички платки са налепени...
Относно въпроса с платките - как си правил платките за ампа, и ако си ги правил по метода с ютията, направо тази снимка отгоре ли си принтирал ? ? ? _________________ "Truth is the right direction to reality, yet there is no truth if you don't search for it !"
By Niks AKA kalmara ; [|MAHuAKA|]
Регистриран на: Feb 19, 2006 Мнения: 196 Местожителство: Враца, дето гарга не каца
Пуснато на: Нед Юни 18, 2006 7:39 pm Заглавие:
Абе аз знам как се прави, но питам DJ_Sven как я е направил _________________ "Truth is the right direction to reality, yet there is no truth if you don't search for it !"
By Niks AKA kalmara ; [|MAHuAKA|]
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 7 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети