| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ivo_Hristev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 9:11 am Заглавие: Как се строи subwoofer - нагледен пример |
|
|
http://www.mrweb.com.br/fvm/sumario/
Сайтчето е на Бразилски ентусиаст. Има няколко проекта, като всичките са отлично изпълнени. _________________ aka. Demon
www.stivox.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Marto (myst3) има известен опит

|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 10:07 am Заглавие: |
|
|
Наистина нещата изглеждат изпипани и ми харесват. Само ми се струва, че това за тукашните жилища е голямо като обем, но по-важно в случая е да се види подхода при конструирането, който може да се приложи в по малак проект.
Яко а ?  _________________ ASUS P5B Deluxe | Core 2 Quad Q6600 @3600Mhz | CM Hyper6+ | 2x1GB TeamXtream Dark | Fortron FSP400-60GLN | NV 7600 GT ddr3 | Hauppauge WinTV-PVR-500 | 2x320 GB/16MB Seagate RAID 0 | CD-RW ТЕАС СD-W552CE | DVD-RW NEC ND-3500AG | NEC LCD2470WNX |
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 12:05 pm Заглавие: |
|
|
| Като бивш корабомоделист оценям подхода му към изграждането на вътрешната архитектура на корпуса на озвучителните тела - стремеж към здравина, прецизност, технологичност и много други предпоставки за постигане на качество... |
|
|
 |
Removed

|
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 11:38 am Заглавие: |
|
|
Аз пък се занимавах известно време с авиомоделизъм . За някои може да е интересно : http://www.scalemodels-bg.com/
Edit. Видях, че audiomaster го е постнал по-горе. Но нали европейското първенство по корабомоделизъм беше в Стара Загора все пак...
Последната промяна е направена от Removed на Пет Авг 25, 2006 11:41 am; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 11:39 am Заглавие: |
|
|
Аз пък бях авиомиделист.
Приемате ли ме в отбора?
Иначе сайтчето е добро, но оребряването е добре да се направи и по останалите две измерения.
Промишлено тази конструкция беше реализирана от B&W със серията Matrix (понякога матрицата се оказва полезна), докато още беше жив John Bowers.
 |
|
|
 |
oceanman BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 7:53 am Заглавие: |
|
|
Офтопик:
Така и така разводнихме темата... Хайде наистина да направим Хай-Фи сбирка на моделистите.... и да обсъдим ценностната система на подрастващите...на тиха музичка от 5 трансмисии...
Искате ли да го пуснем в "организационните" и да изтрия офтопиците.... |
|
|
 |
Ivo_Hristev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 7:57 am Заглавие: |
|
|
Действай - Аз съм ЗА!
 _________________ aka. Demon
www.stivox.com |
|
|
 |
oceanman BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 9:49 am Заглавие: |
|
|
Моля колегите да ме извинят, надявам се не ми се сърдите, че изтрих някои от постовете. Редно би било да се придържаме към темата...
Открих нова тема в организационни.  |
|
|
 |
|