Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 8:52 am Заглавие: Проводник за пренавиване на бобина. Къде?
Къде в София мога да намеря голяма гама от такива неща? Имам няколко говорителя, които отлежават именно защото нямам проводник с необходимото сечение за тях.
Къде мога да си намеря това което ми трябва?
До колкото ми е известно медта е на кг. нали ?
Как върви цената ? _________________ ASUS P5B Deluxe | Core 2 Quad Q6600 @3600Mhz | CM Hyper6+ | 2x1GB TeamXtream Dark | Fortron FSP400-60GLN | NV 7600 GT ddr3 | Hauppauge WinTV-PVR-500 | 2x320 GB/16MB Seagate RAID 0 | CD-RW ТЕАС СD-W552CE | DVD-RW NEC ND-3500AG | NEC LCD2470WNX
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 1:12 pm Заглавие:
до женския пазар има едно магазинчи дето продават трафове на старо Те са купешки и на повечето си пише колко намотки и от какъв проводни са. Взимаш един траф за 5-6 кинта и си развиваш колкото ти трябва
Там принципно има и тел с лакова изолация на метър ама нямат голям избор.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети