| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ivan Minkov има известен опит

Регистриран на: Feb 20, 2006 Мнения: 58 Местожителство: София Студент
|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 1:58 pm Заглавие: |
|
|
| Dgd написа: | | Абе хора, в статията имаше препратка към "Соларис"- в сайта им има и карта. Всички видове технически фурнир ги продават на единични листове! А и връзките на естествените фурнири не са чак толкова големи и скъпи.... |
Разглеждал съм им сайта, но за цени не беше споменато. Ще трябва май на място да се отиде.  _________________ www.vl-kukeri.hit.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrej чете и пита

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 2:31 pm Заглавие: |
|
|
Да май наистина трябва да се ходи на място , но то е във Враждебна чак  |
|
|
 |
andrej чете и пита

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 2:34 pm Заглавие: |
|
|
А относно груповото купуване на фурнир и аз съм съгласен . Само трябва да се разберем кой колко ще иска и да се срещнем за да го вземем и разделим.  |
|
|
 |
moni чете и пита

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 2:55 pm Заглавие: Координати |
|
|
@kirilov - Наемам се само да обобщя всичко каквото съм писал тук-там по форума, а също и на въпросите които съм отговарял на лични. И ако има къде да го постна-ще го сторя. Ако и други направят това-базичката е готова.
1.Фирма Solaris-M Ltd, на Ботевградско шосе, до кв. Враждебна, от дясно посока Карлово, след новия магазин на Praktis-Керамик център, тел. 945 49 28. И не е задължително да купувате цяла връзка- склоняват и на по-малко. Цени съм виждал от 8 до 40лв за кв.м.
2.Фирма "Траяна 91" има офиси и магазини в Пловдив, София и Берковица, продават турски фурнир, но аз не съм ходил при тях. Май поддържат на склад само бук и дъб, другото по поръчка. Тел. 02-958 24 85 и 032-62(или 52)-59-60-преписвам от зацапана оферта.
Поздрави
П.С-аз съм купувал само от Соларис-имат забележително разнообразие, а последния път само попитах по телефона за тик или палисандър и след 2 седмици ми доставиха 1 връзка Палисандър! |
|
|
 |
Nikola Krivorov трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 7:25 pm Заглавие: |
|
|
Ето един телефон на JAF 02 936 87 50 г-н Георгиев,мястото е някъде в северната част на София около Централни гробища или подобно, аз не съм от София и го намерих след 30 минути обикаляне из неописуеми пейзажи.
Цените им варират от 1.7 лв за квадрат до 25-30 лв. за квадрат в зависимост от вида, яд ме е, че имам ценовата листа, но не е с мен и не мога да я цитирам. Там има и талпи екзотично дърво (от цената естествено ти се насълзяват очите ),а една колона с преден панел от естествено дърво просто не може да се сравни с нищо, но май това е повече от висш пилотаж и е от категорията на Владо или на човек с много опит в истинско дървообработване. |
|
|
 |
andrej чете и пита

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 6:04 pm Заглавие: |
|
|
| Аз си купих фурнир от завод Фурнир в Дианабад , но въобще не съм доволен от качеството им и от отношението към клиентите. цените им са ниски за сметка на качеството , но ако го лепите на малки колонки може - иначе за по- големи не стават. |
|
|
 |
andrej чете и пита

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 6:06 pm Заглавие: |
|
|
Цените им започват от 85 стотинки за квадрат и дават най-малко 1 кв.м. Има и череша по 5-6 лв. за кв. , но общо взето са некачествени  |
|
|
 |
Sylis трупа сериозен опит

Регистриран на: Jun 20, 2005 Мнения: 679 Местожителство: Лясковец (студент в София)
|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 7:14 pm Заглавие: |
|
|
Нямат ли от технически обработения фурнир 260/230х65 см с по високо качестево... ? _________________
USB DAC PCM2706 + TDA1543
Red Pill
Full Range + 6 m Horn |
|
|
 |
|