Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Регистриран на: Feb 19, 2006 Мнения: 196 Местожителство: Враца, дето гарга не каца
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 6:22 am Заглавие:
dimithehunt написа:
...Както казах в предишното си мнение, не са малко свестните млади българи, проблема е, че останалите са повече. И въпреки всичко смятам, че малкото осъзнали се младежи са бъдещето на нашата страна...
Радвам се че мислиш така и наистина и аз се надявам от все сърце останалите трезви хора на нашата възраст от рано да затъркат докрай тази помия наречена "поп-фолк" (чиста ЧАЛГА ! ) _________________ "Truth is the right direction to reality, yet there is no truth if you don't search for it !"
By Niks AKA kalmara ; [|MAHuAKA|]
...
По повод изказването на Ioan относно чалгата като българска музика ще задам следния въпрос: Слушал ли си "100 Каба Гайди"? Изпълненията са на ансамбъл "Родопи". Това аз наричам българска музика. След като чуеш една песен от въпросния албум съм сигурен, че няма да наричаш чалгата музика, камо ли българска музика.
Слушал съм "100 Каба Гайди", изказването ми беше повече в областта на шегата.
Но наистина мисля че сте малко крайни, че повечето са простаци няма съмнение, и „бате“ е основна дума в речника им . Има и такива които не са простаци а има и интелигентните но те се броят на пръстите и това едва ли им е любимата музика но като се почерпят... поне за няколко часа им е приятно да се отпуснат и да станат поне малко простаци. В психологичен план смеха идва от регреса тоест връщането на зад за малък момент доставя удоволствие.
Това че един човек не слуша чалга не е критерии че не е простак.
Не е хубаво да мразите по нишите от вас, това показва че им завиждате за нещо и искате да имате нещо което имат те. Една приятелка завижда на простичките хора, живота им е толкова лесен и за да се чувстват добре им трябва толкова малко, а проблемите са им толкова малки и лесно решими. Тези хора трябва да ги съжалява ме и да се опитва ме да им помогнем да тръгнат напред а не да стоят на едно място или дори да вървят назад. Аз вярвам в прераждането и всички сме тръгнали от най- ниското ниво и в процес на многото прераждания се развиваме и вървим напред, земята е едно училище, някой упорито и твърдоглаво отказват да преминат в по горен клас.
Интелигентния човек би се опитал да им помогне ако има нужните способности и възможност но последното нещо което би направил е да им се присмива и подиграва
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети