Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 11:16 am Заглавие: |
|
|
DLS написа: |
С теб май никога няма да сме на едно мнение и не само по този въпрос | ...абсолютно си прав и добре че е така
п.с. нямах предвид че ти си глух а по принцип _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivo_Hristev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Ако ще е за АЧХ можеш да си спретнеш един измервателен микрофон с Панасоник капсул и пред с батерийно захранване. Върши перфектна работа. То не че въпросното устройство не е точно това, но все пак нещо им нямам вяра на китайчетата. _________________ aka. Demon
www.stivox.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DLS трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Ivo_Hristev написа: | Ако ще е за АЧХ можеш да си спретнеш един измервателен микрофон с Панасоник капсул и пред с батерийно захранване. Върши перфектна работа. То не че въпросното устройство не е точно това, но все пак нещо им нямам вяра на китайчетата. |
Идеята ми е хрумвала, но мислех да я ползвам като краен вариант.
Китайчето, което търся изобщо не се бори за приза най-точен уред, но поне вече съм го тествал, подлежи на мод по електрониката и най-важното е сигурно разработка отпреди 15год., а все още е най-популярния уред. Другото, което ме притеснява ако реша сам да си спретна нещо е логаритмичната скала... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Krasi Yonchev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Съб Дек 23, 2006 3:15 pm Заглавие: |
|
|
DLS написа: | Китайчето, което търся изобщо не се бори за приза най-точен уред... |
По всяко едно време можеш да го калиброваш / моднеш, а за ниски честоти е чудесен избор. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DLS трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Съб Дек 23, 2006 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Друго имах предвид - дори калиброван в книжката си пише +/- 2дб.
Честотния обхват заводско е ограничен от електрониката както се оказва на 32 - ....Хз, но това ограничение лесно се отстранява след
лек мод по електрониката.
Обявата е все още в сила... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Krasi Yonchev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Съб Дек 23, 2006 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Аз определено не бих го продал, но ти пожелавам успех с търсенето. От друга страна ECM8000 на Беринджър (това май е единствения продукт от тази марка, който мога да препоръчам спокойно) в схватка с адекватен преамп е също решение, на което можеш да разчиташ, но навярно и сам знаеш това. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
danipro не знае къде се намира и какво говори

|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2008 3:44 pm Заглавие: |
|
|
А някой знаели,адекватно връзване на ECM8000 към саунд карта на РС?
Скоро си закупих този микрофон,но не съм попаднал на адекватно връзване към комп?!По-точно искам да се запази линейността му,а не да си мисля че е линеен след като мине през някви схеми и кондензатори!?Той има 600 ома импеданс и сигурно не е без значение през какъв развръзващ кондер да мине?А без такъв не става -има 15-48 волта в изхода!
Забравих да спомена,че работа с някакъв анализатор руски и програмата се казва-RightMark Audio Analyzer!
Да по-добре да не я споменавам -гола вода е!Сега пробвах SpectraLab-много по-добра е в реално време...И най-готиното,правиш измерване на саундкартата и кривата ,която се получи,я записваш като корегираща за програмата и тя подава сигналите спрямо нея!Т.е. прави картата линейна-игнурират се нейните неравномерности в АЧХто!
Все още моля някой ако знае да ми пише за адекватен адаптер на микрофона към писито?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|