Bulgarian Audiophile Society
Добре дошъл, непознат! Можеш да се регистрираш безплатно тук!
Имай предвид, че този форум не е за начинаещи!

Навигация
·Начало
·Форуми
·Публикувай статия
·Моят акаунт
·Upload
·Download
·Архив
·Връзки
·Класация
·Теми
·Gallery Галерия
·Нова Галерия
·Конвертор на кирилица

Реклама

Онлайн магазин

Галерия
·Галерия
·Енциклопедия
·Пропаганда

Реклама от Google

Login
Псевдоним

Парола

Не сте се регистрирали?
Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име

Forums

Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 продавам CD Philips CDC 745 за 40 лева
 Philips CD960
 Продавам две 6" ви басчета
 Продавам дек Technics RS-BX404
 Продавам тунер Technics ST-G460
 Как го прави Олег Рулит
 Продавам транзисторен ресивър JVC за 140 лева
 Купувам лампомер TESLA BM215A
 Продавам усилвател със субуфер 8" Megavox
 Пусни своя глас!Бъди пич!Бъди Българин!
 разпродажба 12",15",18" говорители
 Използване на 24 битов сигнал в SpectraLab
 Търся Fostex fe 126
 Китосване или рязане ?
 МОЯТ ПОСЛЕДЕН ЛАМПОВ УСИЛВАТЕЛ
 Продавам активен суб Harman/Kardon с дефект
 Пустите му АМЕРИКАНЦИ
 Подкрепете и този форум...

bgaudio.org Forums

www.bgaudio.org :: Преглед на тема - Продавам 2 VEF-a
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   Потребителски групиПотребителски групи   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам 2 VEF-a
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> ПРОДАЖБИ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
rikelme
чете

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Яну 20, 2007 2:49 pm    Заглавие: Продавам 2 VEF-a Отговорете с цитат

Продавам 2 броя работещи "VEF". Мисля, че знаете за какво става въпрос. Единия е черен, другия сив. От 20 години събират прах в къщата на баба ми и реших да я оттърва от тях. Кой колкото даде. София. redi@mail.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Simonov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: Пазарджик

МнениеПуснато на: Съб Яну 20, 2007 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

OFF

Ай сиктир бре. Т'ва тука аудиофилски форум ли е или битак
Evil or Very Mad

Сори за спама ама май някои хора си мислят, че като се говори тука за лампи от 40-те, 50-те години и т.н. могат да си продават тука непотребните вещи. Тва е малко прекалено Exclamation Exclamation Exclamation

Сори за смапа ама... едва ли тва е замисъла на раздела Exclamation Exclamation Exclamation

OFF
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Съб Яну 20, 2007 6:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Той форумът от месеци не засяга хай-енд-а - разискват се разгорещено теми за слушалки от 50 лева, топици "каква е разликата между коаксиален и оптичен кабел" и "харесъл съм си многоканален рисивър за 100 лева - минавам ли се?" и "имам 3 лампи - стават ли за нещо?"

Мисля че форум под шапката Bulgarian Audiophile Society изисква всички теми и обяви, които не касаят тематиката му, да бъдат изтривани моментално.

И е хубаво да се прави разлика между "продавам ВЕФ" и "продавам старо лампово радио"!

Първото е безсмилсен боклук, второто е колекционерска вещ и чудесен донор за хай-енд части.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Simonov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Съб Яну 20, 2007 7:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

rikelme

Сори че ти спамим темета, но Велински е адски прав. Преди време бях пуснал една тема по тоя въпрос. За съжеление във форума се наблюдава рязко разделение в нивата на постовете. Това ми напомня за един посредствен американски тийнейджърски филм в който училището беше разделено на готини и скапаняци(никой да не се обижда, моля) Готините си живееха в техия си свят а скапаняците в друг. И във двата свята се обсъждаха корено различни въпроси. А ушким всички са в едно училище Rolling Eyes Там беше смешно, но тук не е Exclamation
Мога да посоча една дузина теми в подкрепа на думите ми.
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Съб Яну 20, 2007 10:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе аз трия колкото мога ама май трябва помощ ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Yoan Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: Монтана ( студент в София )

МнениеПуснато на: Нед Яну 21, 2007 12:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Stefan Stefanov написа:
Абе аз трия колкото мога ама май трябва помощ ...

Май нетрябва само помощ при триенето на безсмислените теми и постове, но и постването на такива отговарящи на нивото и насочеността на сайта. Факта че напоследък нещата се развиват по подобен начин ... лично мен не ме радва Confused

поздрави Йоан
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
selbstmord
чете

МнениеПуснато на: Нед Яну 21, 2007 2:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

а замисляли ли сте се да се пробвате да зарибите някой от горепосочените вефадйий по аудиофилията? Ето, аз предлагам мозака си за зарибяване. Аудиофил съм, ама от другата страна на барикадата. Слушам музиката, а не колоните си, Пускам си плочата на Дъ дорс на скапания грамофон и получавам музикаен орагазъм без да имам и следа от качествен звук вкъщи Laughing Фен съм до някаква степен на руските и български боклуци от преди 30 години. Незнам защо, но ме кефят много. Не ме блазнят ламбите.
Давайте, зарибявайте ме!
Върнете се в началото
Vladimir
има известен опит
има известен опит

МнениеПуснато на: Нед Яну 21, 2007 2:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

selbstmord написа:
а замисляли ли сте се да се пробвате да зарибите някой от горепосочените вефадйий по аудиофилията? Ето, аз предлагам мозака си за зарибяване. Аудиофил съм, ама от другата страна на барикадата. Слушам музиката, а не колоните си, Пускам си плочата на Дъ дорс на скапания грамофон и получавам музикаен орагазъм без да имам и следа от качествен звук вкъщи Laughing Фен съм до някаква степен на руските и български боклуци от преди 30 години. Незнам защо, но ме кефят много. Не ме блазнят ламбите.
Давайте, зарибявайте ме!

Сам ако не си помогнеш и Господ не може да ти помогне Wink
Върнете се в началото
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Нед Яну 21, 2007 9:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

selbstmord написа:
Давайте, зарибявайте ме!

Защо реши че някой има желание да те зарибява??? Ние не сме 20 души от сектата "Промити мозъци", които имат дневна мисия да зарибят 10-20 заблудени за безсмислената си кауза! Ние сме 20 човека с обща любов към верният звук и желание да го постигнем у дома с всички средства! Аз лично на хората с желание да започнат да чуват винаги съм помагал. На хората, на които им изглежда cool и "яко маняшко" да се занимават с аудио и да членуват в подобен форум - никога...

Аудиофилството е много по-комплексно определение от просто слушане на музика и размазване. И баба ми се размазва на старите народни песни, но не е аудиофилка. Аудиофилството винаги е включвало и винаги ще включва желание да възпроизведеш любимата си музика по възможно най-качествен начин и да не правиш компромиси с време и пари докато не го постигнеш.

Всичко написано от теб означава, че ти НЕ СИ ГОТОВ да бъдеш част от форума. Един ден като узрееш сам - заповядай. Този ден никога може и да не настъпи, което не бива да те тревожи. И нищо лично! Smile

"Ето стоя на вратата и хлопам, ако чуе някой гласа Ми и отвори вратата, ще вляза при него и ще вечерям с него, и той с мене" - Откровение 3:20
Върнете се в началото
Removed

МнениеПуснато на: Нед Яну 28, 2007 12:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

До lotos
Колега би ли обяснил точно антикварната стойност на Вефа?Аз колекционирам БГ радиоапарати и не смея даже да си помисля, че имат антикварна стойност! Very Happy
Върнете се в началото
pdkfoto
чете и пита
чете и пита

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Яну 28, 2007 10:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Антикварната стойност на VEF е за тези които са слушали - МЕТРОНОМ. Ужасния звук на VEF не разваляше впечатлението от музиката, която се слушаше от него. Сега такава музика не се прави. Както в магазините няма качествени техники. Това с VEF a е другия полюс на това да слушаш музика която не ти харесва само заради звука. Разбира се най добрия вариант го знаем, но всеки е попадал неволно в единият от двата полюса.
Върнете се в началото
Nikola Nikolov
чете и пита
чете и пита

Местожителство: СЗ

МнениеПуснато на: Нед Яну 28, 2007 2:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вефът ставаше за слушане на Гласът на Америка на 13 метра Smile !
Върнете се в началото
Simonov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Нед Яну 28, 2007 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lotos написа:
Защо така грубо г-н Симонов? Човека си предлага нещо което свири, а и има вече колекционерска (антикварна) стойност. Защо не се нахвърлихте по същия начин на офертата на един от "богопомазаните" във форума който предлага за продажба МОНИТОР - нещо, което никак не се вписва по веригата на звука от източника до човешкото ухо? А и чистотата на езика, за която се призовава още в началото на форума къде остана, само при първото влизане в него ли?

Да призанвам че реагирах грубо, но обяснението съм го написал вече и не мисля да го повтарям. Продажбата на монитор едва ли е нарушение на правилата на раздела, без значение кой ще го продава Exclamation Както виждате в раздела има обяви за резервни части и какво ли още не. Но все нещица, който може да са полезни някому Wink Самият начин по който е написана обявата е грешен. Подарявам би била по точнта дума, особено при присъствието на думата отърва в изречението Wink
има известен опит
има известен опит

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Яну 31, 2007 1:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

макар, че е спам не мисля, че е редно така да реагирате към едни, а към други не.

Ето един друг пример
http://bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5203&highlight=

Не искам да обиждам никой или да казвам, че този е прав, а друг не.

Нека да не става като във вица с по-тъмно зелените да бутат рейса нали...
Това е форум и нека всички да са равни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Сря Яну 31, 2007 2:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Приятелю, а ти видя ли останалите боклуци от списъка ми? Имаше доста добри колекционерски неща сред тях, които се разпродадоха за нула време.

Доста труд си положил да ми изровиш обявата, поздравления Laughing
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> ПРОДАЖБИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети