Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Регистриран на: Jun 21, 2006 Мнения: 80 Местожителство: Стара Загора-Пловдив
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 11:46 am Заглавие:
Цитат:
Постни снимките да ги видя Smile Ей, ако имаш още шасита, и ако са "пълни", много ще ме зарадваш!
Искаше ми се аз да си го модвам, но кой знае, може и твоя мод да е по-добър от моя и да заимствам нещо Smile, за което не би ми се разсърдил, нал тъй?!
Здравей!
Съмнявам се да съм ги направил по-добре от теб! Ето какво се получи:
Мода се състои в това:
-смяна на магнит. В момента е със магнит на Вермонски 12' среда. Използвах него защото най-точно пасваше
-смяна на бобина. Оригиналната е 1' до колкото помня, а тази е 1.5'
-смяна на трептилка
Мощността на говорителя се вдигна значително. Ниските честоти са меки, което много ми хареса при този говорител. Средата е ненатрапчива, но високите куцат
EDIT: Съжалявам, но другото шаси си го пазя. Обаче пък имам бая български шасита от обикновените, алуминиевите. Ако ти трябват свиркай
Разбрах, че доста хора има такива говорители, но се чудят дали да се отурват от тях. Аз имам само един такъв и исках още поне 3 да намеря, за да станат 2 чифта, понеже сме двама души. Ако се чудите за какво ли са ми притрябвали и дали не можете да изкярите нещо, можете, но само след като ми се обадите за да се договорим за евентуална покупка от моя страна. В състоянието, в които са оригиналните, не мисля че ще ви бъдат кой знае колко полезни, искат си много сериозен мод, за да свирнат като трябва....
Ще ви помоля много, ако имате такива и нямате намерение да ги продавате, просто не пишете нищо. Все пак аз търся да си купя 3 бройки, не да чета, как имате, но ви трябвали...
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети