Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 2:30 pm Заглавие:
Освен видеото имаше 2 стари колекционерски радиа (транзисторно и лампово) и един магнетофон - изтрих всичко, което се продаде и остана въпросното видео, което явно е осмислило деня ти...
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 2:50 pm Заглавие:
velinski написа:
остана въпросното видео, което явно е осмислило деня ти...
...със сигурност _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 1:17 pm Заглавие:
selbstmord написа:
а замисляли ли сте се да се пробвате да зарибите някой от горепосочените вефадйий по аудиофилията? Ето, аз предлагам мозака си за зарибяване. Аудиофил съм, ама от другата страна на барикадата. Слушам музиката, а не колоните си, Пускам си плочата на Дъ дорс на скапания грамофон и получавам музикаен орагазъм без да имам и следа от качествен звук вкъщи Фен съм до някаква степен на руските и български боклуци от преди 30 години. Незнам защо, но ме кефят много. Не ме блазнят ламбите.
Давайте, зарибявайте ме!
Илийка, защо се изказваш така, при положение че съм те канила вече и ми се направи на интересен тогава. Какво стана с мраморните колони и защо изобщо държиш тоя тон? _________________ Reality bites like pit bull fights...
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети