| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Removed

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 10:23 pm Заглавие: Изходно съпротивление на усилвателя и отклик на говорителя |
|
|
...
Последната промяна е направена от Removed на Нед Мар 18, 2007 4:43 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Goro BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 10:50 pm Заглавие: |
|
|
Малко изходно съпротивление при усилвател със или без ООВ? Това са две съвсем различни неща.
Освен това не е достатъчно да се анализира какво му става на усилвателя, но и как се чувства карантията на ОТ при работа с малко изходно съпротивление и почти импулсен и не синусоидален сигнал.
Хайде сега намери публикация, където се анализира проблема с всички участници в хорото: усилвател, филтър (ако има такъв), високоговорители, обем на озвучителното тяло и характеристика на помещението. |
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 11:03 pm Заглавие: |
|
|
...
Последната промяна е направена от Removed на Нед Мар 18, 2007 4:44 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
|
 |
Nikolay_Hristov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 11:37 pm Заглавие: |
|
|
| Neon_Knight написа: | | И със (ООВ по напрежение) и без (емитерен повторител). |
При емитерния повторител има ООВ по напрежение и тя е 100%!  |
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 12:33 am Заглавие: |
|
|
...
Последната промяна е направена от Removed на Нед Мар 18, 2007 4:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Nikolay_Hristov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 7:10 am Заглавие: |
|
|
емитерен повторител = общ колектор...
Звукът е в дрейна, ОК Сега остава да направиш един усилвател с общ сорс/емитер, без обща обратна връзка и ти си човека!  |
|
|
 |
Goro BG Audio Team™

|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 9:23 am Заглавие: |
|
|
| Neon_Knight написа: | | P.S. Бате Горо, интересно ми е как след като веднъж те попитах за интерконектите и се споменаха цени и т.н, неща, които не ми допадат (понеже предимно правя всичко а не купувам), изведнъж статуса ми стана на "чете и пита". |
Нямам пръст в промяна на статуса ти! Нали не си мислиш, че бих се притеснил да си призная, ако бях го направил аз. Нямам желание и време да се занимавам с администриране. При това ти си ми симпатичен.
Последната промяна е направена от Goro на Съб Мар 10, 2007 1:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 11:41 am Заглавие: |
|
|
| Neon_Knight написа: | | P.S. Бате Горо, интересно ми е как след като веднъж те попитах за интерконектите и се споменаха цени и т.н, неща, които не ми допадат (понеже предимно правя всичко а не купувам), изведнъж статуса ми стана на "чете и пита". |
....трябва да си много тъп за да заподозреш Горо в сваляне на статуса ти ,аз ти го свалих и ако продължава да не ме кефи тона ти -гориш  _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 12:29 pm Заглавие: |
|
|
...
Последната промяна е направена от Removed на Нед Мар 18, 2007 4:44 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 12:41 pm Заглавие: |
|
|
..радвам се че ме разбра, не си лош само изпусни малко въздух  _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
|
 |
|