Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пон Мар 05, 2007 12:00 pm Заглавие: Търся части за грамофон Lenco L75 или L78
Търся части за грамофон Lenco L75 или L78, може и цял грамофон. Капакът и кутията на моя са добри, затова без тях. Ако има човек,който внася техника втора употреба от Германия също ще се радвам да се обади, от ebay.de мога да си го закупя, но няма как да го доставя. Телефон за връзка 0898 750 955 Никола
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 6:19 am Заглавие: Re: Търся части за грамофон Lenco L75 или L78
Nikola Krivorov написа:
Търся части за грамофон Lenco L75 или L78, може и цял грамофон. Капакът и кутията на моя са добри, затова без тях. Ако има човек,който внася техника втора употреба от Германия също ще се радвам да се обади, от ebay.de мога да си го закупя, но няма как да го доставя. Телефон за връзка 0898 750 955 Никола
Мисля,че мога да ти помогна
Имам няколко грамофона в Марково,донеси твоя и ще го окомплектоваме!
Удобно ми е в сряда,събота е неделя.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети