Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
М/у резистори R30,R31трябва да измериш половината от захранването Т1го смени Т 7 работи щом ти излиза + на изхода мери пак но при разкачена колона (отворен изход)сменяш транзистори докато на изхода замериш =0V без сигнал и товар.
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 8:58 pm Заглавие:
Ако Б-Е на Т7 имаш 9 в, значи е изгорял. Но нещо там не наред с измерването, понеже си мерил и 0.45 в. _________________ "Не съм достатъчно млад за да знам всичко" Б. Шоу
Господа. След почукване върху Т7 проблемното стъпало тръгваше. Освен това по съвет на Goro се налагаше смяната му. Смених въпросния транзистор. При новия пуск по моя вина се разкачи емитера на Т9 и съответно звука от колоната към този канал почна да дращи. След проверка и замяна на Т6 нещата заспаха. Повече от 30 мин стъпалото си работи на "пушка". Много съм щастлив
Благодаря на всички за подкрепата и съветите. Без Вас едва ли щях да се справя. Още веднъж благодарско.
П.С. Форума е готин. Мисля да влизам и да попрочитам по нещичко. Поздрави
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети