Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Riptor има известен опит

![]()
Регистриран на: Oct 29, 2005 Мнения: 169 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 5:36 am Заглавие: Re: Хорна с Български Високоговорител |
|
|
minzuhar1 написа: | mafiota написа: | Без да даваш пари, примерно можеш да започнеш като замениш мп3 с FLAC-ове, WAV-ове и т.н. (в тракера има не малко). |
каде се намира тоя тракер дай линк?Съжелявам не разполагам с много време да търся,затова питам. |
http://audio.bgaudio.org[/url] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jeronimo има известен опит

|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 7:45 am Заглавие: |
|
|
И в замундата има флак ама никой не сийдва щото народа си знае неговото,мп3 и това ама няма кой да го светне.Жалко щото там има хубави торенти на Тиесто ама никой не сийд.........
Относно темата:и аз си мислех ,че бг говорителите стават,но след като си купих 2 абсолютно еднакви(които също исках да сложа в хорна) с абсолютно различно звучене просто забравих за тях.Сега ги ползвам да събирам пирони.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mafiota чете и пита

Регистриран на: Aug 23, 2007 Мнения: 28 Местожителство: Бяла (Русенско)
|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 7:53 am Заглавие: Re: Хорна с Български Високоговорител |
|
|
Riptor написа: | ...................Понеже си неуверен какъвто бях аз и задаваш сходни въпроси ти предлагам следното: започни едно по едно да подменяш компонентите по системата ти, които смяташ, че са най-слабото звено за момента. След като смениш нещо, слушай известно време за да усетиш разликата. Без да даваш пари, примерно можеш да започнеш като замениш мп3 с FLAC-ове, WAV-ове и т.н. (в тракера има не малко). Ако не можеш да хванеш разликата между мп3 и флак, или системата ти е много зле или слуха ти не е в ред
Само че внимавай! Веднъж осъзнаеш ли истината.. излиза солено Започват се усилватели, кабели, тонколони..
Успех! |
Благодая ти за въведението колега  _________________ VW Passat '91 1,8 Syncro G60; with Chip Tuning up to 180hP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 8:51 am Заглавие: |
|
|
jeronimo написа: | Относно темата:и аз си мислех ,че бг говорителите стават,но след като си купих 2 абсолютно еднакви(които също исках да сложа в хорна) с абсолютно различно звучене просто забравих за тях.Сега ги ползвам да събирам пирони.... |
Точно затова не ги обсъждаме тук! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
monster чете

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Щом ТИЕСТО ти идва на ума все още не си за хорни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 11:27 pm Заглавие: |
|
|
monster написа: | Щом ТИЕСТО ти идва на ума все още не си за хорни. |
Монстере, я ни светни кога ще сме за хорни  _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mafiota чете и пита

Регистриран на: Aug 23, 2007 Мнения: 28 Местожителство: Бяла (Русенско)
|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 6:16 am Заглавие: |
|
|
monster написа: | Щом ТИЕСТО ти идва на ума все още не си за хорни. |
Ха ха DJ Tiesto си е наистина велик магьосник в трейнс музиката, и ми е малката слабост, но пък не е ли подходящо да се слуша на хорни??
Между другото и аз маи се зарибих по тея конструкции, но ме притеснява въпроса:
след като говорителите на Visaton са толкова добри, защо са така ефтини??
Скоро дори мисля да дам снимки на моята настояща системка , но за сега само ще кажа,че усилвателя ми е HOME MADE като съм го правил по схемата на един доста "възрастен" транзисторен усилвател: Sony TA AX-4 _________________ VW Passat '91 1,8 Syncro G60; with Chip Tuning up to 180hP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Borislav Stankov BG Audio Team™

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Georgi_Georgiev има опит

Регистриран на: Nov 18, 2006 Мнения: 134 Местожителство: София/Ловеч
|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 2:41 pm Заглавие: |
|
|
audio.bgaudio.org  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lek_tip_bs чете
![]()
|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 9:12 pm Заглавие: |
|
|
Шасито на бг етера ми заприлича на шаси от 165мм ВКН така може да стават хорни с бг говорители след известна промяна в конструкцията им.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 9:33 pm Заглавие: |
|
|
lek_tip_bs написа: | Шасито на бг етера ми заприлича на шаси от 165мм ВКН така може да стават хорни с бг говорители след известна промяна в конструкцията им.. |
Не е 165 , а 200 mm.
Не е зле да се отбележи, че освен от шаси, говорителят се състои и от някои други компоненти... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 9:25 am Заглавие: |
|
|
lek_tip_bs написа: | Шасито на бг етера ми заприлича на шаси от 165мм ВКН така може да стават хорни с бг говорители след известна промяна в конструкцията им.. |
Гениално откритие! Почвай да купуваш благоевградски говорители, преправяй ги и ги продавай за по няколкостотин лева (виж цение на етерите!)
Така се става милионер ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|