Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kosio има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 10:01 am Заглавие: |
|
|
Skype - " zehtindjievi "
Последната промяна е направена от Kosio на Вто Окт 30, 2007 6:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LudaToK чете

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 11:03 pm Заглавие: |
|
|
Писах ти на скайпа, но явно не си в него..та аз ще си купя въпросните колонки! И бих искал да стане даже неделя-понеделник.. Ще ти звънна днес/петък/ да се оточним кога ти е удобно и как ще стане..!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kosio има сериозен опит

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 9:10 am Заглавие: |
|
|
Най-добре при мен да ги чуеш пиши ми или ми се обади. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 10:47 am Заглавие: |
|
|
..аз си закупих един комплект вече , и съм доволен  _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
McBright има опит

Регистриран на: Nov 24, 2005 Мнения: 152 Местожителство: София/Duisburg.de
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Несъмнено могат да бъдат похвалени въпросните колонки.
Разбира се, ние като по-high-end ориентирани потребители, бихме им се радвали за домашно кино, или лесно преносима (ако си нямаме хубави слушалки) система за вилата, като ходим на море и тн.
За цената която струват, просто не намирам аналог наличен на пазара (естествено суперлатив за въпросните колонки - добре свирят).
Естествено ние като малко по-претенциозни потребители, включвайки и себе си в тази гилдия, ще намерим и кусури.
Моето лично мнение, предвид отвратителното помещение, т.е. съвсем не пригодно за слушане на музка като хората (тотално голо помещение - без никаква обработка) е следното :
Колонките свирят приятно - средите са добри, хем резки, хем не чак толкова натрапчиви. Високите някъде около 8-9khz имат малък пик, но аз до сега от малките бръмбъзъчета широка лента, не съм виждал такова (най-вече в този ценови диапазон), което да няма подобен проблем. Басът се справя добре, поради помещението имаше отвратителен пик и резонанс около 55-60хз, но все пак не такъв какъвто съм свикнал да чувам при толкова нискобюджетни решения. Предполагам в друга стая/помещение, няма да е точно така, а и subwoofer-а беше в ъгъла на стаята.
Кой знае каква удърност не усетих в интерес на истината, но при всяко мое/наше "НО" идва второто "НО" - цената. Няма как за тази смешна цена която струват да се иска много, колкото ние искаме често .
В общи линии, вземайки предвид цената, не мога да намеря нито един кусур на системата - единственият всъщност е цената - много е ниска за това което предлага системата спрямо далееееч по-скъпи модели на китайците.
п.с. Сравнявайки с моят Logitech Z-5500 въпросните колонки свирят по-добре, може би не по-силно, но по-добре. Единственият минус разбира се е липсата на дистанционно (спрямо лоджи-то), шарени екранчета и subwoofer-ът. Просто наличният не може да се каже че е особено удърен, което го поставя едно стъпало по-доло спрямо неудърният sub на лоджи-то, но пък в пъти по-чувтствителен и силен.
Аз обаче все пак подкрепям с 2 ръце, 2 крака и 1 ... глас ZK колонките и бих ги препоръчал даже пред петорно по-скъпите Logitech Z5500, Creative Gigaworks и всевъзможни други глупости нечувани и чувани (Sony, Panasonic и тн. и тн.).
Единствено в случай, че не държите да озвучавате освен вашият апартамент, ами и околните 10, тогава кихнете 5рно повече пари и вземете някое китайско изделие. _________________ Само онова което те накара да трепнеш, то засужава да бъде наречено хубаво ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dr_Stein има опит

Регистриран на: Feb 08, 2005 Мнения: 19 Местожителство: Бургас (студент София)
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 2:16 pm Заглавие: |
|
|
До кога важи промоцията ? Че май се заинтересувах.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kosio има сериозен опит

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Ето го ревюто във вестник "Компютри":
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BotsRevenge има опит

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 7:32 pm Заглавие: |
|
|
Поздравления за ревюто, независимо, че го е писал полу-спартанец  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ69 има известен опит

|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 2:55 pm Заглавие: |
|
|
Браво! Дано да има и още много други като теб и в този и в повисокия клас.. за да се покаже на българския копувач а и не само че MADE IN BG си е много над онея дръпнатите китайци дето ни заливат с глупости! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Riptor има известен опит

![]()
Регистриран на: Oct 29, 2005 Мнения: 169 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 11:42 pm Заглавие: |
|
|
Защо вече ги няма в ценовата листа на Стантек? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kosio има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 12:19 am Заглавие: |
|
|
Riptor написа: | Защо вече ги няма в ценовата листа на Стантек? |
Ами свършиха ми се вече бройките и престанах да се занимавам с тях, в момента разработвам по-голями и по-скъпи неща от доста по горен клас. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bvs чете

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 1:11 pm Заглавие: |
|
|
вече не се ли предлагат модели от този ценови клас ? |
|
Върнете се в началото |