| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Sleepy чете и пита

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 2:32 pm Заглавие: Струва ли си разликата от 100 лв.? |
|
|
Имам 650 лв. и смятам да си купя Yamaha RX-V459, само че никъде няма черен, а в нас всички мебели са черни, и колоните ми също...та въпроса ми е струва ли си да дам 100 лв повече за по-големия му брат RX-V559 (има го и в черно )
Предимствата му са "Processor Direct Switch", "MultiRoom Function", "iPod Dock" и "Video Conversion" (ще слушам най-вече стерео със субче) Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
native чете и пита

Регистриран на: Oct 23, 2007 Мнения: 60 Местожителство: гр.София жк.Люлин 3
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 4:26 pm Заглавие: Re: Струва ли си разликата от 100 лв.? |
|
|
| Sleepy написа: | Имам 650 лв. и смятам да си купя Yamaha RX-V459, само че никъде няма черен, а в нас всички мебели са черни, и колоните ми също...та въпроса ми е струва ли си да дам 100 лв повече за по-големия му брат RX-V559 (има го и в черно )
Предимствата му са "Processor Direct Switch", "MultiRoom Function", "iPod Dock" и "Video Conversion" (ще слушам най-вече стерео със субче) Благодаря! |
Аз като гледам черното ти е важно демек визията така че зимай и си го показваи с здраве  |
|
|
 |
Marian Lozev BG Audio Team™

Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 5:32 pm Заглавие: Re: Струва ли си разликата от 100 лв.? |
|
|
| Sleepy написа: | | Имам 650 лв. и смятам да си купя Yamaha RX-V459, само че никъде няма черен |
ХА и аз бях на същото дередже ............ но уви изчаках 30 дни и пак купих титан вместо черна , но за късмет добър модел
и не от магазина .
Черни ще има в средата на януари ........ успех  _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233 |
|
|
 |
Sleepy чете и пита

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 5:42 pm Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Черни ще има в средата на януари |
От къде знаеш, че ще има и къде ще има  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 6:40 pm Заглавие: |
|
|
| Sleepy написа: | | Цитат: | | Черни ще има в средата на януари |
От къде знаеш, че ще има и къде ще има  |
Къде може освен в техномакет , нали К&К ги внасят . _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
|
|
 |
Sleepy чете и пита

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 7:25 pm Заглавие: |
|
|
Ужас, днес отидох в Техномаркет да го вземам ресивъра и какво мислите ...вече няма и Titan Направо съм в истерия, не знам какво да права, май ще мина на варианта "RX-V461", от тях поне има и черни...както може да се досетите НЕ и във Пловдив ...защо ми се случва всичко това ...да не съм роднина на Марко Тотев  |
|
|
 |
Simonov BG Audio Team™

Регистриран на: Nov 27, 2004 Мнения: 1201 Местожителство: Пазарджик
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 8:26 pm Заглавие: |
|
|
Да ти имам проблемите... _________________
 |
|
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 10:03 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
|
 |
peerless чете

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 12:37 am Заглавие: Re: Струва ли си разликата от 100 лв.? |
|
|
| native написа: | Аз като гледам черното ти е важно демек визията така че зимай и си го показваи с здраве  |
Като нямаш какво да кажеш по-добре си мълчи. Много се дразня като видя някой умник като теб, това, че за човека е важен естетичния вид, кой си ти да съдиш, след като нямаш отговор на въпроса му?
Вече много почнаха да се въздухират хора из тоя форум, обикновенно само чета и не пиша ама чат пат ми идва музата провокирана от тези изказвания "...щом само външния вид е важен за теб...". |
|
|
 |
Sleepy чете и пита

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Абе хора, не ме разбрахте добре и разговора потръгна в друга посока...
Не съм много богат понеже съм на 20 години и съм много далече от мисълта, че ще си дам и малкото пари за нещо дето не си струва! Подбирал съм го тоя усилвател с месеци, сравнявал съм го с какви ли не марки и модели други и той най-добре пасва на специфичните ми критерии! И последно, но не на последно място, като в хола всичко ми е в жълто, охра и кафяво как да си взема зелен усилвател (образно казано) - мразя цигании, все пак живея там, аз ще го гледам! |
|
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 12:57 pm Заглавие: |
|
|
ОК, никой не иска да се заяжда с теб. Щом си го харесал действай!
Повечето от участниците тук имат малко по-различни критерии и затова така тръгнаха нещата ...
Успех! |
|
|
 |
Sleepy чете и пита

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря!  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 12:27 am Заглавие: |
|
|
След 1 месец ще има нова серия...... ако изчакаш ако не успех и кажи какво си си купил.  _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
|
|
 |
Rumen Zografov BG Audio Team™

Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 7:49 am Заглавие: Re: Струва ли си разликата от 100 лв.? |
|
|
| peerless написа: | | native написа: | Аз като гледам черното ти е важно демек визията така че зимай и си го показваи с здраве  |
Като нямаш какво да кажеш по-добре си мълчи. Много се дразня като видя някой умник като теб, това, че за човека е важен естетичния вид, кой си ти да съдиш, след като нямаш отговор на въпроса му?
Вече много почнаха да се въздухират хора из тоя форум, обикновенно само чета и не пиша ама чат пат ми идва музата провокирана от тези изказвания "...щом само външния вид е важен за теб...". |
Няма какво да се дразниш,прав е да му го каже (напише).Първо,това е DIY-форум;второ - не може постоянно да се появяват постове: "Харесах си еди к'во си,кв'о да права?";"Тоя или оня ресивър...?".........
В крайна сметка,това е форум за хора с ясни идеи,не детска градина!
@sleepy: Не се засягай,ама | sleepy написа: | | Направо съм в истерия, не знам какво да права | и то за някакъв ресивър,т.е. купчина евтини китайски елементи,ми звучи малко несериозно за нивото на форума,или бъркам?  _________________
Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 9:53 am Заглавие: Re: Струва ли си разликата от 100 лв.? |
|
|
| Rumen Zografov написа: | | [/b] | и то за някакъв ресивър,т.е. купчина евтини китайски елементи,ми звучи малко несериозно за нивото на форума,или бъркам? [/quote]
Да ти кажа в грешка си ..... ресивърът е купчина евтини китайски елементи без което едно домашно кино неможе
За голямо съжаление не става само с два канала .......
Румене каняте на филм събота или неделя старт 17:00. _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
|
|
 |
|