Bulgarian Audiophile Society
Добре дошъл, непознат! Можеш да се регистрираш безплатно тук!
Имай предвид, че този форум не е за начинаещи!

Навигация
·Начало
·Форуми
·Публикувай статия
·Моят акаунт
·Upload
·Download
·Архив
·Връзки
·Класация
·Теми
·Gallery Галерия
·Нова Галерия
·Конвертор на кирилица

Реклама

Онлайн магазин

Галерия
·Галерия
·Енциклопедия
·Пропаганда

Реклама от Google

Login
Псевдоним

Парола

Не сте се регистрирали?
Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име

Forums

Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 продавам CD Philips CDC 745 за 40 лева
 Philips CD960
 Продавам две 6" ви басчета
 Продавам дек Technics RS-BX404
 Продавам тунер Technics ST-G460
 Как го прави Олег Рулит
 Продавам транзисторен ресивър JVC за 140 лева
 Купувам лампомер TESLA BM215A
 Продавам усилвател със субуфер 8" Megavox
 Пусни своя глас!Бъди пич!Бъди Българин!
 разпродажба 12",15",18" говорители
 Използване на 24 битов сигнал в SpectraLab
 Търся Fostex fe 126
 Китосване или рязане ?
 МОЯТ ПОСЛЕДЕН ЛАМПОВ УСИЛВАТЕЛ
 Продавам активен суб Harman/Kardon с дефект
 Пустите му АМЕРИКАНЦИ
 Подкрепете и този форум...

bgaudio.org Forums

www.bgaudio.org :: Преглед на тема - Вносител на Grado в България?
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   Потребителски групиПотребителски групи   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Вносител на Grado в България?

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
torque
има известен опит
има известен опит

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Дек 17, 2007 1:17 pm    Заглавие: Вносител на Grado в България? Отговорете с цитат

......аз поне не успях да намеря такъв в нета
а съм си харесал ето тези слушалки за мп3 плеяра http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/grado/grado-sr-60.php

други, които ми харесват (на картинка)
http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/sennheiser/sennheiser-px-100.php

http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/akg/akg-k-24-p.php
засега само АКГ-то намерих във Варна на цена 57лв.
Някой да има впечатления от тези модели?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nikolay Kolev
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит

Местожителство: ХАРМАНЛИ ; София

МнениеПуснато на: Пон Дек 17, 2007 5:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи ако ти се отделя малко по голяма сума http://www.alessandro-products.com/headphones.html . Цената е 99 долара като доставката е безплатна, не се таксува и превода от кредитната карта. Пристигнаха в Харманли за 4 дни след извършване на плащането, което ме учуди. Свирят перфектно, стават и за ушанки през зимата Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Nikolay Kolev
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит

Местожителство: ХАРМАНЛИ ; София

МнениеПуснато на: Вто Дек 18, 2007 12:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

От сайта който съм дал по-горе.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dmad
чете и пита
чете и пита

МнениеПуснато на: Вто Дек 18, 2007 2:01 pm    Заглавие: . Отговорете с цитат

Алесандро от 100 $ и аз си купих, свирят много добре, но не са за мп3 плеър, тъй като не може да ги захрани добре говоря за iPod. През усливател са съвсем различни, основна и съществена разлика - в басите.
Върнете се в началото
torque
има известен опит
има известен опит

МнениеПуснато на: Вто Дек 18, 2007 3:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

добро предложение ама множко ми се виждат парите Sad .......а и плеяра ми е по-долно качество от ipod....просто не заслужава слушалки alessandro или пък grado
Върнете се в началото
Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Дек 18, 2007 7:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

torque написа:
добро предложение ама множко ми се виждат парите Sad .......а и плеяра ми е по-долно качество от ipod....просто не заслужава слушалки alessandro или пък grado

В началото на темата питаше за Градо .... иначе вземи AKG или Sennheiser за колкото пари си решил и няма да сбъркаш (много) ...

Bigger is Better !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Lubomir Panchev
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Яну 02, 2008 5:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам подобни и на трита модела на които си се спрял и мога да коментирам следните неща:

За Градо ср60 мога да кажа че свирят страхотно и най-добре от изброените от теб модели. Много "бързи" слушалки които не спестяват детайли от звука, но това важи за всичките слушалки на производителя. Недостатъците им:
- Нямат много бас ако това е нещо преобладаващо за музиката която слушаш можеби трябва да потърсиш нещо друго.
- Не са от най-удобните слушалки за дълго слушане
- Имат отворен дизайн така че всички около теб ще чуват това което слушаш, нещо което аз лично не харесвам за слушалки които бих носил навън.
- кабела им е доста дебел и дълъг, удобен за у дома но не и за носене по улиците
Ако можеш да си позволиш ср80 ще имаш липсващия на ср60 бас и едни наистина добри слушалки за домашно слушане!

За Sennheiser PX 100 като по-малкия брат на други слушалки които имам (ПХ200) мога да кажа че макар да свирят добре в сравнение с шир потреба сони, jvc, philips и тн, не могат да се сравняват с Градо или АКГ к серия. Доброто им на тях е че са удобни, леки и здрави но за звучене ги няма.

За АКГ отново не съм слушал модела който споменаваш но на скоро взех за любимата си едни к412п и макар да ги нямаше във средите и високите колкото Градо-тата, акг-то свирят отлично с бас и сцена присъщи на много по-скъпи слушалки. Освен това са евтини и не изпускат толкова много звук колкото отворените Градо-та, което ги прави добри за навън. По комфорт идват някъде по средата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
torque
има известен опит
има известен опит

МнениеПуснато на: Нед Яну 20, 2008 8:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

k24p=k412p ,като вторите са новия модел
по сайтовете гледам ,че м/у рх100 и рх200 хвалят повече първите заради отворения дизайн, а иначе мерси за изчерпателния отговор макар и с голямо закъснение Embarassed
Върнете се в началото
nikikoz
има опит
има опит

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 25, 2008 3:04 pm    Заглавие: мое мнение Отговорете с цитат

аз имам АЙ ПОД. Първо си купих АКГ 26П защото ми хареса звука и факта че се сгъват. В последствие имах възмозможност да чуя Зенхрайзер ПХ 100 в магпазин на Динакорд.Според мен те звучат много по добре въпреки отворения си дизайн. За това продадох АКГ/то и си купих Зенхайзер/а. И двете слушалки са на цена около 70 лева и вършат перфектна работа за МП3 плеър. Имай на пред вид че по - скъпите слушалки са с висок имеданс (над 32 ома) и много трудно могат да се захранят от преносим пеър. Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети