| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikikoz има опит

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 9:51 am Заглавие: Моето лично мнение |
|
|
| аз бих ти препоръчал да се ориентираш към втора ръка хубав стерео усилвател вместо към домашно кино, но това е лично решение и си зависи от теб. Аз лично си гледам филмите на две колони и на мен не ми липсват съраунд звуците...при теб как ще е не знам, зависи какво искаш ти. Бих ти препоръчал някоя английска марка за усилвател (аура, музикал фидилети или нещо подобно) но пак е много субективно. Един съвет от мен, не бързай с решението и при всички положения намери начин да чуеш възможно най много усилватели преди да си купиш такъв и не забравяй и за правените такива, във форума има много хора които биха могли да ти направят много хубав усилвател. Успех. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
devil91 чете

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Не купувай на втора ръка, Никога! Има голям риск да се развали доста бързо !
Само чисто нов се купува усилвател или ти го правят специалисти, но с нови части! |
|
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 2:40 pm Заглавие: |
|
|
| devil91 написа: | Не купувай на втора ръка, Никога! Има голям риск да се развали доста бързо !
Само чисто нов се купува усилвател или ти го правят специалисти, но с нови части! |
Девиле, обоснови се  _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
|
 |
D.Kolev BG Audio Team™

Регистриран на: Aug 10, 2004 Мнения: 1467 Местожителство: В.Търново
|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 3:04 pm Заглавие: |
|
|
| devil91 написа: | Не купувай на втора ръка, Никога! Има голям риск да се развали доста бързо !
моя опит показва точно обратното . купуваш си нещо уж марково от техно магазините и после търчиш по сервизи. |
|
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Абсолютна глупост! |
|
|
 |
Simonov BG Audio Team™

Регистриран на: Nov 27, 2004 Мнения: 1201 Местожителство: Пазарджик
|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 4:10 pm Заглавие: |
|
|
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 4:11 pm Заглавие: |
|
|
Още с първия си пост във форума печелиш наградата "Глупост на месеца"! |
|
|
 |
BPAHKOB чете

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 8:30 pm Заглавие: |
|
|
Аз отскоро чета в този форум и останах с впечатлението че тук има хора които не са просто ценители на качествения звук, а направо "болни" на тема звук Обаче в тази тема с 2 неща немога да се съглася... Първото е че хаус музиката не била с богат спектър и можело да се слуша почти на всичко - ами това съвсем не е така! Второто е че усилвател втора ръка не се купува - абсолютна простотия! Сега ако тръгнеш по магазините освен ментета трудно можеш да намериш нещо качествено и истинско! Наистина това е форум и е място където всеки може да каже и сподели, но чак толкова крайни изказвания...  |
|
|
 |
mba810as чете

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 1:28 pm Заглавие: |
|
|
не знам , моите усилватели съм си ги правил се със употребявани части(но не сувсем) и издуржат доста време.не знам на Девила какво го кара да мисли така.аз от доста време се занимавам се със МБА810.(у дома съм ги натряскал 8 такива).може да са 5В и да са стерео но по никакъв начин не
отсъпват дънят до край .а и стереото не е лошо.раздава го малко РЕТРО но все пак не е първа младост .поне аз така мисля.може да не съм прав нз.  |
|
|
 |
devil91 чете

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Педпочитам да си ми е нов уреда за да работи максимално дълго.
Напротив има скъпички чисто нови усилватели, които свирят доста сериозно.
Продуктите, които се продават за масовия потребител повечето не струват.
Взимал съм доста неща на втора ръка и се развалят бързо, на втора ръка човек да вземе нещо си е голям риск!
Стереото е перфектно за музика, най - добрият вариант, всички 5 канални и други не струват. Дори на моята стерео система и при гледане на филми пак изкарва по як звук отколкото 5 каналното, все едно имам домашно кино. |
|
|
 |
|