Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Регистриран на: Aug 25, 2005 Мнения: 332 Местожителство: Горна Оряховица(студент Варна)
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 9:50 pm Заглавие:
Заформя се малко застои , поради лятната сесия и работата ми , но не се сдържах .
Дано ви допадне развитието . Все пак вече нищо не правя без помощ от приятели . Прекалено сложно и трудоемко е за две ръце , а иначе щом има мисъл в това което правим няма страшно .
Бягам да уча ,че ще се изложа тоя семестър ако не си поседна !
Регистриран на: Aug 25, 2005 Мнения: 332 Местожителство: Горна Оряховица(студент Варна)
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 8:24 pm Заглавие:
Шлаифахме до преди малко с един мой колега и нещата лека полека се заформят .
Тая нощ ще инпрегнирам някои от частите , ще видим къде ще спя .
Дано ви харесат снимките.
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 8:43 pm Заглавие:
_________________ CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 4:22 pm Заглавие:
Момчиле поздрави...като те гледам аз съм по шорок от теб в раменете ,моите трябва да са по големички твърдо съм решил.... _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233
Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 5:53 pm Заглавие:
Момчил...@ Само стискам палци за преминаване през врати , тераси,прозорци и ..... @
А аз съм си решил проблема живея само на 7етаж с лебетка от покрива и директнно в стаята .......... с риск да ме има в нощен труд............. _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 6:58 pm Заглавие:
Сесия , работа, гаджета , кръчми и ......... , не могат да ме спрат ......
Процесът си е в деиствие !
Благодаря на приятелите и колегите ми , които адски много ми помагат.
И разбира се може да си представите колко е чиста стаята ми.
С колегата мислим да ги тестваме за издръжливост !
Едно пускане от 4-ртия етаж няма да е проблем преди фурнироването .
Пуснато на: Чет Юли 10, 2008 11:48 am Заглавие:
И да говорим и да не говорим , няма да стане , най-добре да ви покажа какво ме тормози от три дни .
Как ли не го мислих , просто това е моето виждане , сега нещата са на кантар :
В едения случаи имам удебеляване на стените при устата което от една стана е добре , от друга пък както казват Иво и Даниел има и несигурна лоша страна ,това се прави според настройки при парче между стените ( но пък тук са просто външните части на страниците) , другия вариант в център-чето на полуокръжността която се получава да подложа кръгло цилинрърче което да надига самите плоскости на стойката , това пък от своя страна освобождава иначе тънките стени на устата и вместо 42мм в тази си част остава 21мм .
Как мислите вие , кое е по доброто решение ?
Наистина Са противоречиви двата варианта!
Това е моя вариант на оформление на устата . Празнините ще са запълнени с лепило и стърготини до горе .
Поздрави : Момчил
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 4:31 pm Заглавие:
Погледни в галерията как са направени хорните на Владо Наков (ДГД), това е много смислено решение, но трябва да е сметнато добре.
Аз бих използвал ъгъл 30 градуса, вместо "дежурните" 45 (то и при него май беше толкова).
Масивно и здраво дърво - дъб примерно.
И не забравяй да го черпиш за идеята, като ходиш по София
Напречна дъсчица, макар и малка, обтекаема (правиш я така, все едно ще лети) по осевата линия на контура обаче ще трябва да има, хорните са възголеми...
Все пак ще можеш да я вкараш на половината дълбочина, устата ти, направена по начина на Владо няма да "пее".
Другият подход е да минеш на дебели страници плюс хитринката на Владо, което означава по тромава и по материалоемка конструкция. Решението е твое, успех! _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 2:02 pm Заглавие:
Благодаря за съветите Даниеле , ще ги взема под внимание !
И все пак проекта е от една година вече , мисля че отлежа и е добре да се придържам към него .
А колкото до Владо , аз имам да го черпя от доста време .
На последните две се вижда добре , как точно запълвам празните обемчета. Лепило и стърготини от шлаифа ми . Говорим за над 10 литра смес с точно определена рядкос , за да се стича равномерно без да оставя празнини . Това ще ми отнеме още поне седмица ,защото става на етапи .
Дано ви допадне моя начин , без кварцов пясък и какви ли не варианти отпаднали в моето виждане .
Регистриран на: Feb 26, 2005 Мнения: 510 Местожителство: ХАРМАНЛИ ; София
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 4:09 pm Заглавие:
Страхотна работа, вижда му се края вече, ще черпиш _________________ Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети