Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Продавам немски HI-END усилвател MERACUS - INTRARE (модел 1995/96г.)
Със тороидален трансформатор, електролитни конд. ROE (105градуса), кондензатори WIMA, транзистори NEC. Супер линеен и кратък път на сигнала, поддържа дистанционно упр. ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ЗВУК!!! Може да се чуе и види в София. Отличен външен вид и техническо състояние. Прилагам реални снимки и извадка от немското списание AUDIO (виж първата снимка) -VOLLVERSTARKER/Spitzenklasse/MERACUS - INTRARE.
Цена - 415 лв.
Последната промяна е направена от YELLO на Пет Окт 24, 2008 8:12 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 3:15 pm Заглавие:
smehurko написа:
Аре дигни му капака бе пич!
А бе, я се стегнете, като видите снимките отвътре и какво?! Отиваш, гледаш си го на място, ако искаш си го отваряш, ако искаш си го затваряш...снимки та снимки...ако не е отварян ампа, много ясно, че няма да го отвори да го снима специално. _________________ Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото.
Пуснато на: Съб Юли 12, 2008 12:13 am Заглавие:
Адвокате Зографов,
Като видя снимките и ще се ориентирам, защото все пак съм магистър - инженер!
А ако човекът иска да го продаде след като пуска 100 обяви, дори му вдигна цената с 15 лева, или ще го снима, или ще напише изрично примерно: "...не съм го отварял никога и не смея, за да не се надраскат болтчетата...", а няма да чака да дойдат китайците! Те вече са тук...
Адвокате Зографов,
Като видя снимките и ще се ориентирам, защото все пак съм магистър - инженер!
А ако човекът иска да го продаде след като пуска 100 обяви, дори му вдигна цената с 15 лева, или ще го снима, или ще напише изрично примерно: "...не съм го отварял никога и не смея, за да не се надраскат болтчетата...", а няма да чака да дойдат китайците! Те вече са тук...
Смехурко, освен смях, друго не предизвикваш!
Щом толкова държиш на снимките, въпреки явната ти липса на интерес към усилвателя, то ти кажи: По коя дисциплина изучавахте такъв вид техника - може би по аналогови схеми?
Цената се коментира от потенциални купувачи, така че посоката й на движение не те касае до такава степен. "Пич" не е любима дума за доста хора и може би замяната й с по-книжовна дума е удачен избор!
Пуснато на: Съб Юли 12, 2008 4:52 pm Заглавие:
Хайде пак!
Другарю книжовник bstbst (предполагам от bastard, дa?)
1. Имам определен и голям интерес към закупуване на конкретния усилвател.
2. По аналогови схеми имам единствената шестица от онази далечна сесия при доцент Рац!
3. Тук е момента злорадо да ти напомня, както на мен ми напомниха малко по-нагоре, че ако не знаеш какво да гледаш под капака, то мястото ти не е в този форум!
ОК?
... и пак да кажа, че продавача е порастнал мъж, предполагам, и сам може да уточни - ще отваря, няма да отваря, никой няма да го кара на сила, нали?
Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 8:31 am Заглавие:
smehurko написа:
... и пак да кажа, че продавача е порастнал мъж, предполагам, и сам може да уточни - ще отваря, няма да отваря, никой няма да го кара на сила, нали?
Смехуре, не знам (всъщност, много добре знам) дали продавачът е порастнал мъж, но ти май определено си пропуснал да порастнеш. Първо - прякора ти е несериозен, второ - не си попълнил местожителството си в профила, трето - всячески се изтъкваш като инженер, четвърто - титулуваш без да познаваш хората, пето - докато мрънкаш толкова много за снимки, усилвателят може и да замине пред очите ти.
Съжалявам за разводняването на темата, ама това ме вбеси:
smehurko написа:
Аре дигни му капака бе пич!
_________________ Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети