Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
entusiast има известен опит

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sabat не знае къде се намира и какво говори

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 5:57 pm Заглавие: |
|
|
...пич нищо лично разбира се, но като гледам обявата..."...тъй като не си заслужава подробното им описване"....и "разчистване-плочи"...се чудя какво правят въобще при теб и защо просто не ги премериш колко тежат!?....така ще е по-лесно за всички ни.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 6:12 pm Заглавие: |
|
|
sabat написа: | ...пич нищо лично разбира се, но като гледам обявата..."...тъй като не си заслужава подробното им описване"....и "разчистване-плочи"...се чудя какво правят въобще при теб и защо просто не ги премериш колко тежат!?....така ще е по-лесно за всички ни.... |
Ами,пич,нищо лично и от мен ама за 77 плочи за 100лв.дали според теб ще седна да ги снимам една по една .Като не ти харесва-не купувай.Колкото до тежестта им,щом е важно за теб просто умножи 170,айде 200гр. с опаковката по бройката която евентуално можеш да си позволиш и готово! _________________ Do not confuse movement with action! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 6:29 pm Заглавие: |
|
|
.... снимки на емил дим. не ме интересуват ,моцарт също , ама как точно да разбера плочата на Брамс под Лист какво е ...успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 9:25 pm Заглавие: |
|
|
sabat написа: | .... снимки на емил дим. не ме интересуват ,моцарт също , ама как точно да разбера плочата на Брамс под Лист какво е ...успех |
Не си интересен,само това ли успя да измислиш като за първи и втори твой пост във форума?Хайде сега дръж се сериозно и не ми спами обявата _________________ Do not confuse movement with action! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
audioslave чете и пита

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 12:57 am Заглавие: |
|
|
Комплекта с класическата музика съм готов да го взема но не и по куриер - преди седми''а само за една плоча от Еконт ми взеха 8 лв.Ако имаш път към Бургас ги взимай или аз ако минавам към Пловдив ще ти звънна.А ако ги продадеш - здраве да е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 9:19 am Заглавие: |
|
|
...пазарувам плочи от цял свят...вземи да видиш как се продават плочи по планетата ...да видиш какви обяснения се дават и за плочи от 5 евро...да неговорим заа класика |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 9:37 am Заглавие: |
|
|
sabat написа: | ...пазарувам плочи от цял свят...вземи да видиш как се продават плочи по планетата ...да видиш какви обяснения се дават и за плочи от 5 евро...да неговорим заа класика |
Ами тук класическите не са по 5 евро, а по грубо 0.65 евро, т.е. почти 8 пъти по-малко. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 10:14 am Заглавие: |
|
|
Как 8лв за една плоча .И аз съм пращал до Бургас и цените си бяха ОК.До колкото си спомням тарифата беше нещо от рода на 0.80лв/кг. _________________ Do not confuse movement with action! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evelina Milusheva BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 12:56 pm Заглавие: |
|
|
Вероятно това е ако не упоменеш, че е плоча. Ако си кажеш, че трябва специално отношение при транспортирането, 100% ще те натоварят.
БТВ Happy Trax ме интересуват, може ли да ми сипеш на лично (или тук) трак-листите на трите, както и от коя година са?
Също ми се стори интересна синята халюциногенка "Събота Вечер"
Благодаря предварително  _________________ Reality bites like pit bull fights...
Министерство на звука |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 2:31 pm Заглавие: |
|
|
Продадени!
@Evelina,тъй като плочите са закупени в пакет не мога да развалям неговата цялост.Ако новия собственик реши да ги продава може да се свърже с теб.
Поздрави от Пловдив! _________________ Do not confuse movement with action! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 3:13 pm Заглавие: |
|
|
...плочите си имат нов собственик, което мисля че е супер и честито!!!...а относно другия диалог, никъде несъм коментирал дали е евтино или не!...в моя случай тва е почти без значение...опитах се да обясня, че специално за класиката се обясняват разни неща, при положение, че не са видни от снимката...!....на мен не ми пука дали плочата е 4 или 160 евро- имам и от двата "вида"!...а "философията" - "на харизан кон зАбите не му се гледат" мисля, че е крайно неподходяща в такива сайтове по-принцип.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|