Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Продавам CD/MP3 плеър Pioneer DEH-P8600MP, върхов клас с невероятен звук и много настройки.
В отлично състояние, с леки следи от употреба. Ползван е около 3 месеца.
В оригиналната му кутия, в комплект с абсолютно всичко - микрофон, книжки, щипки за вадене, дистанционно, кабели, кутия за панела и тн.
Най-големият му плюс за мен е силният му предусилвател(6,5V), благодарение на който 2 говорителя и 2 хубави елипси свирят перфектно и със много добър плътен бас, без допълнителен усилвател.
Цитат:
MP3 / WMA / WAV CD playback
Colour Organic EL
New DSP with Auto Time Alignment, Auto EQ, and Burr Brown 1-bit DAC with 24-bit resolution
Standard / 3-Way Network mode
Pioneer's OEL Screensaver Studio ready
MOSFET 50 W x 4 amplifier
IP-Bus (MCD, DAB, TV, 2 EXT)
13-band Graphic equaliser 3 Hi-Volt (6.5 V) pre-outs
Пуснато на: Пет Мар 27, 2009 1:10 am Заглавие:
Комшията има същия, наистина невероятен плеар.
Предостатъчно е силен за в кола ( не съм фен на усилвателите в коли )
Най ме кефи настройката на предни,задни, леви и десни.
Направена е като матрица и си местиш едно топче на кадето искаш супер елементарно за настроийа и супер готино . _________________ Panasonic FZ 50 ™ & Core 2 Duo ™ Rulzz
-----------------------------------------------------------------
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети