Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nikolay Savov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 9:34 am Заглавие: ЧАЛГАТА-акустична вагина! |
|
|
http://acnapyx.blogspot.com/2009/04/acoustic-vagina.html _________________ Тайната на звука е мистицизъм.Хармонията на живота е религия.Знанието за вибрациите е метафизика ,а анализът на атомите - наука.
Хармоничното съчетание на всичко това е изкуство. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimitar Atanasov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 11:37 am Заглавие: |
|
|
Интересно четиво.
Чалгата сама по себе си не е нещо страшно. Аз дори не бих я нарекъл чалга, а и няма нищо общо с фолк музиката. За мен чалга е това което прави Иво Папазов. Това което се носи обаче си е чиста простотия, при това всепроникваща. Лошото е че медиите я толерират, защото така е на- лесно (вижте например Music Idol).
Само се надявам докато порасне дъщеря ми да намалее тази популярност, защото иначе възпитанието в нещо смислено ще бъде доста труден процес. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikikoz има опит

|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 12:03 pm Заглавие: |
|
|
каквото и да се каже за чалгата и нейните прозводни ще е малко. Автора на тази статия се опитва да погледна през очите на противник на тази музика но за съжеление остават все по малко.
Всичко е чалга в тази държава, и законите и политиците и цялата заобикаляща ни действителност. Защото за мен чалгата не е музика а състояние на духа, светоусещане и цялостно разбиране на нещата. Чалгата е изгоден ( за някои) начин да прикрият бездарието си в това което правят и да го нарекът поп фолк в жалък опит да придадът смисъл на това което правят. Просто живеем в една бедна държава и за съжеление в България винаги най лесно избуява негативното. А чалгата се явява един ествествен завършек на една цялостна стратегия за потъпяване на хората и свеждането на техните интереси до най ниски и първични неща. Незнам дано нещата се променят защото ако тази чалгализация продължи не знам къде ще му се види края...каква по жалка картина от това да видиш едно дете на 7/8 години която знае всички песни на някоя силиконова кукла наизуст и да се тресе в ритъма на поредния кючек
П.П. Дано някой ден да не изживеем ужаса да ни поканят някъде да слушаме хубава система и да ни изненадат с някое чалга трепачка... _________________ Единственото на което вярвам са ушите ми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Вагината е важен орган, благодарение на него сме се родили!
Чалгата би трябвало да се сравнява с други дупки ... или продукти (ако въобще си заслужава вниманието) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 12:36 pm Заглавие: |
|
|
взе ми думите от устата . _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nikolay Savov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 1:00 pm Заглавие: з |
|
|
Съгласен съм ))) прието е! 3 гласа в полза на другата дупка )))))) макар да е малко грубо ,но няма да си кривим душите я! _________________ Тайната на звука е мистицизъм.Хармонията на живота е религия.Знанието за вибрациите е метафизика ,а анализът на атомите - наука.
Хармоничното съчетание на всичко това е изкуство. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veselin Krachunov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Абе то идеята на писанието не е ли, че всъщност УХОТО е "акустичната вагина", през която те "чукат" с чалга и разни други пошли дивотии?
Иначе масс-чалгата си е директно за (к)анала, да!
Напомня ми за казармата и за нивото на съществата, участващи в онзи цирк... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gurkata има известен опит

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 8:42 pm Заглавие: |
|
|
Veselin Krachunov написа: | Абе то идеята на писанието не е ли, че всъщност УХОТО е "акустичната вагина", през която те "чукат" с чалга и разни други пошли дивотии?
|
В този случай пак другата думичка е по-подходяща!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|