Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
danny чете

|
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 12:00 pm Заглавие: Боядисване Усилвател |
|
|
Така, малко проблемче...
След дългогодишна и вярна служба усилвателя ми беше за малко пипване, смених му електролите, потенциометрите и понеже горния капак ми беше леко надраскан, реших да го пръсна с един акрилен лак. автомобилен, стана добре, но в единия край са се образували 2 малки капчици, които нз как ама ги забелязвам и ми бъркат в здравето, как да оправя това?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_POPA трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Най-добрия начин за мен е да изшлайфаш капака до метал и да го дадеш за прахово боядисване. При него резултата е отличен , а и слоя боя има добра устойчивост на драскотини. _________________ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА АУДИОФИЛИ
АУДИОФИЛСКИ ФОРУМ
VACUUM TUBE MANIAC !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
danny чете

|
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 12:26 pm Заглавие: |
|
|
Супер, аз без това не обичам лъскавите неща, така ще може мат... Но само да попитам, с какво най-фино да го изшлайфам и къде би ми предложил да го боядиша в столицата ако имаш информация с това прахово боядисване? Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_POPA трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 10:16 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз съм свалял стара боя от капака на един плеър с лентов шлайф и после заглаждане със ситна шкурка и виброшлайф. За София не зная къде се прави прахово боядисване , нека колегите кажат , ако са запознати. Ако беше от Варна , веднага щях да те насоча към човека , който ще ти свърши работа. _________________ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА АУДИОФИЛИ
АУДИОФИЛСКИ ФОРУМ
VACUUM TUBE MANIAC !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bojitchko има опит

|
Пуснато на: Нед Апр 12, 2009 8:54 pm Заглавие: |
|
|
Навсякъде, където ремонтират и боядисват джанти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
moss има опит

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2009 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Трябва ти само водна шкурка-1000 и спрей MULTONA  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2009 4:00 pm Заглавие: |
|
|
danny написа: | Но само да попитам, с какво най-фино да го изшлайфам и къде би ми предложил да го боядиша в столицата ако имаш информация с това прахово боядисване? Благодаря! |
Ако ще се боядисва прахово, не е нужно толкова старателно шлифоване, защото боята се разлива и дава добра повърхност. Задължително обаче трябва да се почисти без остатък старата боя, защото при печенето може да се надигне и да оплеска всичко.
Ако ти е удобно, на Цариградско Шосе 7км зад сградата на Изот е фирма "Алекс". Черно боядисват почти всеки ден. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
danny чете

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 10:23 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за компетентните отговори! Готов е, стана супер! |
|
Върнете се в началото |