Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mishku чете

|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 10:52 am Заглавие: Усилвателят ми криви |
|
|
Здравейте ! Вчера ми се случи следното :
Като почна да усилвам звукът и още в началото почва много да ми се изкривява ! Можете ли да ми кажете какъв е проблема ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sylis трупа сериозен опит

Регистриран на: Jun 20, 2005 Мнения: 679 Местожителство: Лясковец (студент в София)
|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 11:53 am Заглавие: |
|
|
Кое точно му се изкривява и какъв ти е усилвателя...  _________________
USB DAC PCM2706 + TDA1543
Red Pill
Full Range + 6 m Horn |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mishku чете

|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Усилвателя е Sony , но явно не е защото го занесох на ремот и ми казаха че само кутията била Sony ! Изкривява се звука ! много почма да пращи ! Все едно че имаш слаб усилвател за много силни колони които неможе да захрани !Чудно ми е да не е изгоряло нещо ! Работеше идеално ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Отнеси го на сервиз! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Stanislav Bratanov има опит

Регистриран на: Feb 08, 2006 Мнения: 285 Местожителство: Стара Загора/Варна
|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 4:11 pm Заглавие: |
|
|
mishku написа: | Все едно че имаш слаб усилвател за много силни колони които неможе да захрани! |  _________________ "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ctef чете

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Понякога така се държат пробили транзистори.А е възможно тоя усилварел да е на интеграли.Така ,че ако нямаш понятие от тая материя наистина си за сервиз.И ако мога да си позволя да ти дам един радикален съвет:щом ти казват че вътре вичко е сменяно и се очертава скъп ремонт,то опитай ако трябвя и с чужда помощ да интегрираш в тая кутия към това захранване някакаво друго крайно стъпало,пък било то и интегрално(зависи колко високо си "вдигнал летвата")Поразрови и ще намериш доста интересни и не трудни схеми и коментари.Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
erland чете и пита

Регистриран на: Jan 24, 2006 Мнения: 44 Местожителство: София/Варна/Габрово
|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 2:31 am Заглавие: |
|
|
Брат, заминал ти е транзистор или интегрална схема.... като го занесеш на ремонт ще ти го оправят без проблем.... ако е транзистор няма да е много скъпо... а ако е интегрална схема предполагам, че ще са малко повече парите от тези, които ще дадеш за ремонт за транзистор... проблема ти не е толкова сериозен изобщо.... така че действай  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|