Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Колоните са ремонтирани и високочестотните говорители са подменени (ама душмански и безцеремонно са залепени за предпазната капачка) и даже не са запоени....само са увити жиците колкото да правят контакт.
Не мога да намеря схема на колоните и не знам дали и филтрите са оригиналните. Може ли някой да ме насочи какви говорители да си купя за да ги подменя? (евентуално към схема). А като така и така съм ги почнал, ако има нужда да подменя и филтри...
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 5:05 pm Заглавие:
Схемата не е от голямо значение след като казваш,че вече има сменени говорители,а и ти искаш да ги сменяш.Почти със сигурност ще се наложи филтъра да се преизчисли според новите говорители.Ако идваш в София поразходи се и до магазина на Визатон.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети