Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Мотае ми е тука един цифров фотоапарат и реших да го пусна тука, в случай, че на някои му трябва. Апаратът е Nikon Coolpix 2000. 2 MPx, 3x оптично увеличение, работи с COmpact FLash карти и 4 батерии АА. Снимките са му добри , но клипчетата са му без звук. Ето както пише STeve за него - http://www.steves-digicams.com/2002_reviews/nikon2000.html
По принцип му търся 40на лв, ама съм навит и на бартер някакъв. Интересувам се от стара съветска, българска, полска аудио техника например. Иначе нещата, от които имам нужда в момента са хард диск, игла или доза заместител на ГЕМ205Д за едно руско шаси, 2 платки на стъпала, които се търкалят на +-50В, и дек FINEZJA.
Та ако някои има някакви такива неща и би ги заменил за фотоапарата да драсне ЛС.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети