Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 3:33 pm Заглавие: Метрополис и Бело Дугме в Кюстендил
Привет на всички, за желаещите да присъстват на мероприятията ето малко повече информация.
На 12-ти септември-петък от 21 до 00 часа на площад Велбъжд ще има парти на Метрополис. Участниците ще бъдат тримата DJ Смърф, Ясен Петров и Стивън.Да се надяваме че Иво Рачев ще удържи на обещанието си и ще видим четиримата заподозрени на едно място. Иво, не искаме да пускаш музика, пусни се дотук, това стига
Една от най- популярните рок- групи през 70-80 години от бивша Югославия- "Бело Дугме" ще изнесе концерт в Кюстендил на 25 септември. Началото е в 19.30 на площад "Велбъжд", концертът е безплатен. В Кюстендил ще пристигнат 12 музиканти, водени от Желко Бебек, откривателят на Горан Брегович.
Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 5:05 pm Заглавие:
Аз ще дойда само ако обещаеш, че преди да почне Метрополис, партито ще е у вас пред хорните ти...поздрави _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 11:05 am Заглавие:
Беше Страхотно )) Искам да благодаря на организаторите, на Sasho Tashov за гостоприемството , на Брайков че ме взе с него и на Боби за превоза )))
Който не беше там пропусна особенно Бифор и Афтиер Партиту в Сашо Бях отново (визирайки всяко изправяне лице в лице с Хорни ) покъртен телом и духом . То думи да се опише няма, Трябва да се чуе !!! Мисля да оставя опитите за по-точно описанйе на "звука" на другите присъстващи с повече опит от мен.
Но да не излезне, че не ми е харесало основното ястие ще кажа, че ми беше много приятно и много густо на душата . И браво на професионалистите, че издържаха толкова време на кофтито време при тези условия !!!!
Sanjao sam nocas da te nemam,
Da lezim budan na postelji od snijega...
съжалявам, че няма да мога да ги чуя на живо, тук в България _________________ What this world needs is a good 5 Watt amplifier ~ Paul Klipsch
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети