Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Наскоро, благодарение на груповата поръчка от MADISOUND се сдобих с чифт Fostex FE126E.
Решил съм да изпълня Проекта на Даниел Петров за заднонатоварена хорна с Фостекс 126 .
Та чудя се с какъв усилвател да ги подкарам.
В момента разполагам с една YAMAHA, но тъй като не само аз въртя копче "VOLUME" ми се иска да са си с отделен усилвател. А и мисля, че този проект заслужава по-добро усилвателче. Ще ми се да сглобя нещо лампово. Може и клас А, но ми писна от огромни захранващи блокове и радиатори /като помощник на YAMAHA-та имам един QUAD-405 със сдвоени крайни транзистори и елиминирана защита на изхода/.
Очаквам предложения.
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 10:05 pm Заглавие:
Най-добрата рецепта е проста:
Fullrabge BL Horn + SE DHT
С други думи - еднотактен усилвател с директноотопляем триод.
Ти сам ли искаш да си правиш усилвателя?
Ако стартираш в ламповата схемотехника, започни с някой проверен кит като Blue Pill, a след това .... докъдето ти стигне въображението и финансовите възможности, разбира се.
Мисля, че ще се справя със сглобяването на един DIY Kit. Е, предполагам, че ще се наложи и допитване до "BGAUDIO Team". Поразрових се из старите кашони с части и попаднах на чисто нови / производство 1975г. / ГУ 50. Не, че ми помагат с нещо, но си мисля за едно "Червено хапче". Разбира се Еднотактния с 2А3 ми е фаворит, но цената малко ме спъва засега.
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 12:13 am Заглавие:
nikivelikov написа:
Поразрових се из старите кашони с части и попаднах на чисто нови / производство 1975г. / ГУ 50. Не, че ми помагат с нещо, но си мисля за едно "Червено хапче".
Лампата сама по себе си е почти нищо на фона на усилвателя... Без изходни трафове, които обикновено определят цената на усилвателя, все едно нищо нямаш. Тия 2-те лампи могат да се купят за десетина лева...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети