| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Borislav Uzunov BG Audio Team™

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
VITAN има сериозен опит

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Де да беше само това.... За тях е важно да си им на кранчето: на ВиК, на Енерго, на Здравеопазване, на Телекома, на.... каквото се сетиш. Ако не си им на кранчето, си свободен човек. _________________ IT CAN BE DONE ! WWW.RIFE.HIT.BG |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Рано или късно, порочната система ще рухне със страшна сила
Излезнал е втория епизод на филма Zeitgeist - Addendum (2008). Има го в Замунда.
Гледайте го, няма да съжалявате за отделеното време  _________________ Министерство на Звука
We are the Gramomakers |
|
|
 |
Ivelin Braikov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Доколкото знам аз (от Ройтерс ако не се лъжа), в 11 щата е разрешен за използване като медикамент. Може би единственото резултатно средство при анорексия, а при десетки други заболявания и разстройства има огромен положителен ефект. Даже има и автомати, от които може да се купи по всяко време на денонощието!
Скоро и други ще се сетят... _________________ This is no offence, but... you are a robot, aren't you? |
|
|
 |
Dimitar Atanasov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 6:19 pm Заглавие: |
|
|
То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща, както мака и опиумния мак, обикновенния тютюн и никотиана силвестрис, който всъщност се пуши.
Иначе в статията има и някой не дотам верни (направо грешни неща), например че това е единственото растени е полов диморфизъм...има и други такива, например някой борове, клекове и подобни, Както и при 10% от цветята |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 6:28 pm Заглавие: |
|
|
| amitko написа: | | То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща... |
Значи не си добре запознат  _________________ Министерство на Звука
We are the Gramomakers |
|
|
 |
Vasil Nikolov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 6:39 pm Заглавие: Re: "Марихуана" (или истината за Индийския коноп) |
|
|
Да аз съм го чел, познавам и лекари мои приятели, които твърдят че да пушиш обикновени цигари е много по вредно отколкото да си свиеш по един джоинт на ден.В Англия е нещо нормално едно семейство през уикенда да си вземат малко марихуана, по евтино от алкохола им е там  _________________ Тороидални трансформатори |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 10:02 am Заглавие: |
|
|
| Borislav Uzunov написа: | | amitko написа: | | То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща... |
Значи не си добре запознат  |
Може, признавам че не въм се интересувал особено много, само колкото съм чел по книгите (ама то е предимно за употребата за пушене ). Отределено тютюна е по вреден, най-малкото заради необходимостта от по-голямо количество (особено цигарите). Лично аз съм на мнение че ако се легализира употребата на марихуана би могло да има само положителен ефект върху хората или трябва да се криминализира тютюна. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 10:54 am Заглавие: |
|
|
| amitko написа: | | Borislav Uzunov написа: | | amitko написа: | | То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща... |
Значи не си добре запознат  |
Може, признавам че не въм се интересувал особено много, само колкото съм чел по книгите (ама то е предимно за употребата за пушене ). Отределено тютюна е по вреден, най-малкото заради необходимостта от по-голямо количество (особено цигарите). Лично аз съм на мнение че ако се легализира употребата на марихуана би могло да има само положителен ефект върху хората или трябва да се криминализира тютюна. |
Нищо не бива да бъде криминализирано, всеки сам може да прецени какво е добро и какво не е добро за него, при условие че е нормално мислещ и достатъчно информиран. _________________ Министерство на Звука
We are the Gramomakers |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 11:06 am Заглавие: |
|
|
| Да де, просто всичко трябва да бъде равнопоставено |
|
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 3:56 pm Заглавие: |
|
|
В същите тези Щати опитът да се криминализира алкохола доведе до създаването на най-мощната мафия.
Най-важното в статията въобще не е пушенето на марихуана, а пренебрегването на ценна и лесно достъпна суровина за енергетиката, химията и фармацевтиката и насочването на развитието на цялото човешко общество в погрешна посока, която неминуемо ни води към тежка криза. |
|
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 11:31 pm Заглавие: |
|
|
| amitko написа: | То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща, както мака и опиумния мак, обикновенния тютюн и никотиана силвестрис, който всъщност се пуши.
Иначе в статията има и някой не дотам верни (направо грешни неща), например че това е единственото растени е полов диморфизъм...има и други такива, например някой борове, клекове и подобни, Както и при 10% от цветята | ... учен си бива ли така , има европейска конвенция за наркотиците и там пише точно как стоят нещата от-до . . разликата между сортовете е пренебрежимо малка. "Индийски" коноп не означава нищо , и не става въпрос за диморфизам а за факта , че растението само определя кога и какво да бъде според броя и някои други особености свързани с разстeжа и цъфтежа му ... а и много по-важното в статията е съвсем друго . _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Последната промяна е направена от Ivan Rachev на Чет Ное 27, 2008 10:43 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2008 9:22 am Заглавие: |
|
|
| Ivan Rachev написа: | . учен си бива ли така |
Да, ама "учен" по друго, ама както и да е. |
|
|
 |
Evelina Milusheva BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 2:07 pm Заглавие: |
|
|
| Rumen Suvandjiev написа: | В същите тези Щати опитът да се криминализира алкохола доведе до създаването на най-мощната мафия.
Най-важното в статията въобще не е пушенето на марихуана, а пренебрегването на ценна и лесно достъпна суровина за енергетиката, химията и фармацевтиката и насочването на развитието на цялото човешко общество в погрешна посока, която неминуемо ни води към тежка криза. |
Тя кризата вече е факт... _________________ Reality bites like pit bull fights...
Министерство на звука |
|
|
 |
VITAN има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 3:24 pm Заглавие: |
|
|
| Evelina Milusheva написа: | | Тя кризата вече е факт... |
Те кризите вече се симулират по същия начин, както конструкторите симулират електронните изделия преди да ги направят. Пускат сигнал с определени параметри на входа..... математически модел ..... излиза реакция на изхода. Даже човека, изготвил математическия модел на американската икономика май получи Нобелова награда. Така, че кризите са планирани и проиграни много преди настъпят, както и ползите за богатите и щетата за бедните  _________________ IT CAN BE DONE ! WWW.RIFE.HIT.BG |
|
|
 |
|