Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 6:09 pm Заглавие: Моля за мнение за усилвател и ресивър
Здравейте !
С известно притеснение влизам във форума, тъй като имам само общи и крайно недостатъчни познания в областта на Hi-Fi. Искам да си взема стерео усилвател и ресивър(радио) втора употреба. Целта е единствено колкото може по-качествено ( не по-силно) слушане на музика. Въпросът ми е дали да се насоча към някакава определена марка и модел и дали да си взема отделно ресивър и усилвател или е приемливо да бъдат в едно цяло - гледах на едно място Оnkyo tx-7630 и ми направи добро впечатление - на тази страница го има този модел - http://www.minsk.shop.by/1780.html
Бюджетът ми е крайно ограничен 300-400 лв.
Разбирам, че въпросите са ми доста общи, но все пак от някъде трябва да започна...
Ще съм благодарен на всякакви мнения.
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 8:18 pm Заглавие:
Съжалявам за латиницата ама бях в клуб. Та исках да кажа че усилвател и радио в едно се нарича расивър а не радиото е ресивър.
И е по добре да си вземеш радио и усилвател в едно.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети