| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Daniel Petrov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2005 4:03 pm Заглавие: DoGC DC version |
|
|
Постояннотоковата версия вече е факт, както и в клас А, тук също липсват разделителните кондензатори на входа и в обратната връзка.
Първият собственик на въпросното чудо е slartibartfast, всъщност неговия усилвател понесе основния експеримет и преработка, моля да ме извини за забавянето, но мисля, че си струва чакането...
Другият амп, който ще претърпи мод е на Сашо - lucifer_kn. _________________ Inspiration Audio
IDS AG
Department of High Tension Works
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2005 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Уидол поздравления за поредното постижение.
Би ли разкрил малко повече подробности? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2005 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Срещу 500 кинта е твой  _________________ Inspiration Audio
IDS AG
 |
|
|
 |
Tisho BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2005 4:41 pm Заглавие: |
|
|
| widowmaker написа: | Срещу 500 кинта е твой  |
Със кутия ли е цената? |
|
|
 |

|
|
|
 |
gps отстранен

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 9:19 am Заглавие: Re: A+B+C |
|
|
| noises написа: | а аз бих го взел от теб на половин цена след като на гостите не им хареса
| radioton написа: | бих го взел на подходящата цена. За да има какво да демонстрирам на гостите ми  |
| ???????Би ли пояснил какво точно имаш предвид?Смяташ че усилвателя не става или че гостите не стават  |
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 11:07 am Заглавие: |
|
|
Уидол поздравления за поредния успех!
Би ли разкрил малко повече подробности.
Какво точно е подобрението. Какви сравнения си правил.
Как го оценяш като сложност на изпълнението.
Какви чаркалаци си използвал...
Със сигурност за всички са много интересни твоите постижения...
Последната промяна е направена от Removed на Пет Дек 30, 2005 12:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Zlatan Kitanov има опит

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 11:14 am Заглавие: |
|
|
-.
Последната промяна е направена от Zlatan Kitanov на Пет Май 01, 2009 6:23 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Сам по себе си коментарът ти, при положение, че никога не си слушал мой усилвател е безпредметен!
И тъп...
Аз съм слушал доста по добър модел на тая фирма от тоя смешен маранц 7200, който се дискутираше...
Не си струва да се занимавам с теб изобщо...
Ето ти едно писъмце от един пич от англия:
Hello Widowmaker,
I would be grateful if you could pass some information on your class a design.
Further details on the power supply would be appreciated your site shows 3 versions of this amp but the links are non active.
Do you have a picture of a built amp and does your opinion remain this amp is better than the DOGC.
Thanks for bringing some freshness to the DIY forum I would ask some questions online but, you guess it brings nonsense from some.
Regards
Peter Moore, London UK
Ако си направиш труда да прочетеш www.diyaudio.com/forums , в който съвсем случайно пише и Нелсън Пасс, ще стоплиш, че въпросния DoGC е една от най дискутираните теми...а това ми е най малкия усилвател, като стойност и качество... _________________ Inspiration Audio
IDS AG

Последната промяна е направена от Daniel Petrov на Пет Дек 30, 2005 2:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
LuPuS има опит

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 2:00 pm Заглавие: Re: A+B+C |
|
|
| noises написа: | | gps написа: | | noises написа: | а аз бих го взел от теб на половин цена след като на гостите не им хареса
| radioton написа: | бих го взел на подходящата цена. За да има какво да демонстрирам на гостите ми  |
| ???????Би ли пояснил какво точно имаш предвид?Смяташ че усилвателя не става или че гостите не стават  |
Смятам че сайта не става с тази засилена реклама на "елате и поръчайте при мен велик съм и само ако аз запоя елементите и си вложа душата ще свири инъче не"  |
Не е така приятелю аз съм от многото които са си събирали ушите по пода(в най-положителния смисъл) след гости у Widowmaker... слушал съм какво ли не и то за болезнено много пари... ами ...не е това както се казва... с една дума: Оглупех И ми се отпушиха ушите )) _________________ Veni Vini Vuci! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 2:23 pm Заглавие: |
|
|
| BlackBLOOD написа: | Уидол поздравления за поредния успех!
Би ли разкрил малко повече подробности.
Какво точно е подобрението. Какви сравнения си правил.
Как го оценяш като сложност на изпълнението.
Какви чаркалаци си използвал...
Със сигурност за всички са много интересни твоите постижения... |
Схемата ще бъде публикувана в Списание Хай-Фи през март.
Нищо сложно няма в нея, единствената сложнотия си остава индуктивността, колкото навити такива от вас съм виждал, все нещо им куца...
А съм дал перфектна информация как става... _________________ Inspiration Audio
IDS AG
 |
|
|
 |
Borislav Uzunov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Шумовика, много говориш ми се струва. Като си толкова кадърен що не покажеш някоя схема дет ти си я направил и свири. На приказки всеки може да е силен. Ако съм модератор досега да съм те баннал  _________________ Министерство на Звука
We are the Gramomakers |
|
|
 |
Nikolay Savov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 6:53 pm Заглавие: |
|
|
Шумовика ))) хихихи
Ако те притеснява вложената душа в усилвателя винаги можеш да махнеш някой елемент и да се отървеш психически ,че някои могат да влагат душата си, а други да развалят ,копират или имитират ,но да не признават таланта на другите  |
|
|
 |
gps отстранен

|
Пуснато на: Съб Дек 31, 2005 11:11 am Заглавие: |
|
|
| Freeman написа: | Шумовика, много говориш ми се струва. Като си толкова кадърен що не покажеш някоя схема дет ти си я направил и свири. На приказки всеки може да е силен. Ако съм модератор досега да съм те баннал  | Нали знаеш че най-злобните литературни критици са неуспелите писатели,най-яростните художествени критици са некадърните художници и така нататък!Нека дефинираме понятието "критика":1.Когато някой критикува нещо трябва да се аргументира!!Субективни мнения "ми тва не ми аресва" "ма туй не стаа щот аз мисляа така" са меко казано тъпънарски ! 2.След като критикуваш нещо -трябва да предложеш алтернатива!!Иначе е безсмислено!Критика без да се посочат други варианти си е критикарщина,злобеене,простащина и намирисва на комплексираност-така наречения "синдром на малката пишка" .Колкото по му са скромни на някой възможностите (сексуални,интелектуални) толкова повече се опитва да убеди себе си и околните че това не е вярно като злобно и тъпо джавка по всичко и всеки!Но както се знае от древни времена-кучето си лае,кервана си върви!  |
|
|
 |
Borislav Uzunov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Съб Дек 31, 2005 11:25 am Заглавие: |
|
|
 _________________ Министерство на Звука
We are the Gramomakers |
|