Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 9:38 pm Заглавие:
офтопик:
МАХ, престани да забелязваш, моля те, неща, които са известни на повечето хора и престани да го правиш това обществено достояние...
Човека е пуснал тема и иска да му се отговори на въпроса, другото е спам, както и това, което пиша в момента!
Аз пък забелязах излитащ самолет над Подуене...да почвам да тръбя сега? _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 8:26 am Заглавие:
Радо, доставката от Америките може да ти излезе по-евтина, отколкото от Англия. За 10 кг. от тихоокенаското крайбрежие ми взимат 80-90$, от Англия ми поискаха 65-85 паунда, взависимост от това дали изпращача живее в голям град или село. На тези дето са от село им плащаш 15 паунда доставка до офиса в големия град и после 55 до България.
Това е само моя опит разбира се _________________ dr.ivo
Да, така е, просто трябва да има човек познати в Америка и става доставката лесно, особено ако са с технически познания, вече имам такива познати. Иначе от Англия - ами там хората изобщо не се скъпят в осигуряване на качество, но наистина е по-скъпо...
Доставката от Америка е скъпа, научих, че от Англия може да се намери нещо, но знам, че има и тук.
Здравейте, откъде знаете, че има и тук... и аз търся много отдавна в Б-я но не съм намерил досега... или поне не размерите които търся.
Долкото е достоверна информацията ми в Обертон ползват такива, но получават готови навити бобини... най вероятно от RPC
Ако намерите в Англия може би ще успеем да доставим на сравнително прилична цена, но ще трябва да се поизчака...
Ще се радвам да си сътрудничим.
Доставката от Америка е скъпа, научих, че от Англия може да се намери нещо, но знам, че има и тук.
Здравейте, откъде знаете, че има и тук... и аз търся много отдавна в Б-я но не съм намерил досега... или поне не размерите които търся.
Долкото е достоверна информацията ми в Обертон ползват такива, но получават готови навити бобини... най вероятно от RPC
Ако намерите в Англия може би ще успеем да доставим на сравнително прилична цена, но ще трябва да се поизчака...
Ще се радвам да си сътрудничим.
Информация за това дали има - в Благовеград използват плосък алуминиев, но не помеднен. Питал съм в Севлиево и по поръчка могат да направят, доколкото знам, кръгъл правят. Руски има също, но в Русия . А ОБЕРТОН сами си навиват бобините с помеднен алуминиев плосък проводник - CCAW. Бих бил доволен от евентуално сътрудничество.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети