Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 8:05 pm Заглавие: Питанка относно транзисторите на един амп
Здравейте.
Правя всеизвестния транзисторен усилвател на хоби кит. Искам да ви попитам как да Свържа Т4, Т5, Т7, Т8 при положение че на платката местата са със завъртяни дупки за изводите на транзисторите.
Въпроса ми е как да направя връзката между транзисторите като ги сложа на радятора и платката...със кабелчета, но към самите изводи ли да ги поя директно или...
И имам още един въпрос: Площта на радяторa трябва да е не по малка от 100кв см...Не можах да рабера четирите на 1 радятор с площ 100 или всеки на отделен със площ по 100
Малко глупави въпроси, но ми трябва съветче щото искам да стане работата както трябва...идеално
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 9:09 pm Заглавие: Re: Питанка относно транзисторите на един амп
student написа:
Здравейте.
Правя всеизвестния транзисторен усилвател на хоби кит. Искам да ви попитам как да Свържа Т4, Т5, Т7, Т8 при положение че на платката местата са със завъртяни дупки за изводите на транзисторите.
Въпроса ми е как да направя връзката между транзисторите като ги сложа на радятора и платката...със кабелчета, но към самите изводи ли да ги поя директно или...
И имам още един въпрос: Площта на радяторa трябва да е не по малка от 100кв см...Не можах да рабера четирите на 1 радятор с площ 100 или всеки на отделен със площ по 100
Малко глупави въпроси, но ми трябва съветче щото искам да стане работата както трябва...идеално
ами ти сам си отговори на единият въпрос за кабелите без тяхна помощ
как би монтирал транзисторите ))
за радиатора ами помисли малко 100кв. см = плочка 10см на 10см
това е съвсем малко
после трябва да ги изолираш че може да стане беля )))
ако сложиш огромен радиатор няма да има нужда от принудително
охлаждане което да шуми ако си на ниски нива на слушане
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети