Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 4:19 pm Заглавие:
Ходи в бившият хладилен завод, там са "Лесоцентър", имат добри цени и наличности, другия вариант е при "Ташев Галвинг" на бистришко шосе в участъка м/у Минпроект и околовръстното, намира се в ляво като отиваш в посока околовръстен път. _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Пуснато на: Вто Май 05, 2009 10:20 am Заглавие:
Снощи бях приятно изненадан от факта, че някой е рискувал и е направил този ми проект. Даже го е финиширал...
Говорителите са Фостекс 206, които според собственика не се представят убедително, но това си е нормално - говорителя няма как да има перфектен звук за тия си пари...
Изпросих си визита на въпросното место с хорните, мисля да взема новата си придобивка - огледално-рефлексната камера Sony α200 (няма да забравя да си взема и ушите, естествено) и да направя малка фотосесия, пък може и да послушаме музика (както споменах вече, ще съм си взел и ушите). _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Пуснато на: Вто Май 12, 2009 8:52 am Заглавие:
Претърпях ПТП с колелото и малко се забавиха нещата...
То ФЕ206 е ясно как свири - няма бас, среди и високи, иначе другото му е наред (според производителя само), интересната част в случая как е ниския регистър, т.е. какво може фунията... _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети