Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 3:28 pm Заглавие:
За момента го спирам от продажба, защото го тествах и се оказа , че има доста проблеми. Като реша дали ще го ремонтирам или ще го подаря на някого ще пиша. Поздрави и "благодарности" на Roojo - Росен от Габрово !!! _________________ SKYPE : veselin10
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 5:39 pm Заглавие:
Хайде сега обясни точно какви са тези "доста проблеми" - но не с общи приказки - а точно - това, това и това.Но преди това не е зле и да поясниш как след толкова време реши ,че видеото има проблеми - като лично ти ми се обади в деня когато го получи и каза ,че всичко е наред с него - единствено не беше поставил батериите на дистанционното както трябва и веднага след това се обади пак и каза ,че всичко е наред и ,че искаш да ти търся и тунера на Technics който е в твой пост в раздел "Купувам".
Но дори и да бяха излезнали някакви проблеми редно е да се обадиш на мен и да ми кажеш а не да ми правиш селски пазарлъци за Sony DVD плейера - цитирам:
От: lussko
До: Roojo
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 9:27 am
Заглавие: за сонито Отговорете с цитат на съобщението
здравей, като редовен клиент Smile , за колко ще ми го продадеш на мен?
Извинявам се на всички модератори и членове на форума, че е необходимо да са свидетели на това.
Roojo - Росен от Габрово !!!
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 5:47 pm Заглавие:
Вчера пуснах касета и тествах тунера (нямам кабелна, на село гледаме само ON-LINE TV) . Това е ! Първият проблем е, че трябва да му се смени ремък...не знам точно кой е,не му работи автотрекинга, в смисъл, че когато е включен картината е лоша.Втория проблем е, че дециметровия обхват на тунера не работи качественно , а на всички канали които лови няма звук.Ако това са дребни проблеми здраве. И трето!!!! Нищо не искам от теб, освен да кажеш, най-малкото, че не си го тествал...защото не може да не си видял дефектите.
Прецакал съм се...здраве да е
Но недей напада когато си гузен.
Извинявам се на тези които не се забавляват от тази дискусия !
А не съм дребнав . Обаче е неприятно когато се чувстваш пре...ан. _________________ SKYPE : veselin10
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 6:29 pm Заглавие:
Няма такава техника ,която да е предложена за продажба без да е била тествана, почистена, смазана и проверена. Освен това човекът който ги носи от Германия първо ги кара в сервиз и ако има нужда се отстраняват проблемите. Но дори и така винаги има възможност след време да излезе проблем - все пак това е техника която не е нова, употребявана е и е на доста години. За проблемите които описваш - видеото е тествано и за разлика от други модели има чудесна картина. Трекинга няма нищо общо с ремъци , а тези модели работят със зъбчати такива и не се налага да се сменят - както обикновените. Това ,че тунера е на друг стандарт - за звука - извинявай но не е дефект. И това се коригира във всеки сервиз за по-малко от 10 лв. И за да твърдиш с такава увереност, че видеото има проблеми е необходимо да имаш солидни познания и опит за това. А като чета какви ги пишеш - явно ти липсват такива. И ако беше точен човек и се беше обадил, а не да ми разиграваш сапунени сериали пред толкова публика, щяхме да се разберем и да ми върнеш видеото - има още трима човека които го искаха - а и аз знам ,че то не е проблемно.
Ще те разочаровам - но до тук с коментарите.
Регистриран на: Jan 16, 2008 Мнения: 37 Местожителство: Stara Zagora
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 9:47 am Заглавие:
qwe написа:
Хайде още един търговец,който продава НЕ проверена техника.
И това го установи след цели 5 (ПЕТ!) постинга тук
Купих от Росен триглав дек - отговаряше си на описанието и е в перфектно състояние. От всичко по темата разбирам, че въпросният купувач е имал някакви други очаквания или нещо е недоразбрал.
За доуточнения около покупко-продажби мисля, че има лични съобщения, а не веднага да се прибягва до негативни класификации.
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 10:05 am Заглавие:
Спрете да си чешете пръстите. Техника на 10+,20+и30+ години въпреки, че в пъти по-добра от прелагащата се в магазините за същите пари винаги може да те изненада неприятно.
На скоро закупих един дек Yamaha KX1200, който изглеждаше като нов и като го тествах и работеше прекрасно, но като пуснах 90мин касета у нас - изненада ... следва отваряне, почистване, смазване, ремък и изненадата изчезна така както се и появи.
Крият се и приятни изненади, от колегата Bodan взех един Akai GX65mkII, който беше доста очукан и още като го поръчах бях с идеята, че ще падне една профилактика, но нъцки ... въпреки лошия външен вид дека се оказа в перфектно механично и електрическо състояние, и свири прекрасно.
Последната промяна е направена от tino_tkd на Чет Апр 16, 2009 9:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 12:21 am Заглавие:
tino_tkd най-ероятно си прав. Искам официално да се извия на Росен.Аз по принцип съм си карък и нищо чудно да се е проявил за пореден път. _________________ SKYPE : veselin10
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети