Bulgarian Audiophile Society
Добре дошъл, непознат! Можеш да се регистрираш безплатно тук!
Имай предвид, че този форум не е за начинаещи!

Навигация
·Начало
·Форуми
·Публикувай статия
·Моят акаунт
·Upload
·Download
·Архив
·Връзки
·Класация
·Теми
·Gallery Галерия
·Нова Галерия
·Конвертор на кирилица

Реклама

Онлайн магазин

Галерия
·Галерия
·Енциклопедия
·Пропаганда

Реклама от Google

Login
Псевдоним

Парола

Не сте се регистрирали?
Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име

Forums

Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 продавам CD Philips CDC 745 за 40 лева
 Philips CD960
 Продавам две 6" ви басчета
 Продавам дек Technics RS-BX404
 Продавам тунер Technics ST-G460
 Как го прави Олег Рулит
 Продавам транзисторен ресивър JVC за 140 лева
 Купувам лампомер TESLA BM215A
 Продавам усилвател със субуфер 8" Megavox
 Пусни своя глас!Бъди пич!Бъди Българин!
 разпродажба 12",15",18" говорители
 Използване на 24 битов сигнал в SpectraLab
 Търся Fostex fe 126
 Китосване или рязане ?
 МОЯТ ПОСЛЕДЕН ЛАМПОВ УСИЛВАТЕЛ
 Продавам активен суб Harman/Kardon с дефект
 Пустите му АМЕРИКАНЦИ
 Подкрепете и този форум...

bgaudio.org Forums

www.bgaudio.org :: Преглед на тема - Продавам S-VHS видеорекордер Panasonic NV-FS100
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   Потребителски групиПотребителски групи   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам S-VHS видеорекордер Panasonic NV-FS100

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> ПРОДАЖБИ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lussko
чете

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 05, 2009 3:39 pm    Заглавие: Продавам S-VHS видеорекордер Panasonic NV-FS100 Отговорете с цитат

S-VHS видеорекордер Panasonic NV - FS 100.
Дистанционно.
Купих го преди седмица, но се оказа , че няма да ми е нужно.
http://www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=9820285&highlight=#9820285

Вече се намира в София.
Цена 100 лв.
0888917332
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pavlin_s
чете и пита
чете и пита

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Нед Апр 05, 2009 8:24 pm    Заглавие: Re: Продавам S-VHS видеорекордер Panasonic NV-FS100 Отговорете с цитат

lussko написа:
S-VHS видеорекордер Panasonic NV - FS 100.
Дистанционно.
Купих го преди седмица, но се оказа , че няма да ми е нужно.
http://www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=9820285&highlight=#9820285

Вече се намира в София.
Цена 100 лв.
0888917332

Свали на 90 лева и го взимам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lussko
чете

МнениеПуснато на: Сря Апр 08, 2009 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нова цена 90 лв.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
lussko
чете

МнениеПуснато на: Пон Апр 13, 2009 3:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За момента го спирам от продажба, защото го тествах и се оказа , че има доста проблеми. Като реша дали ще го ремонтирам или ще го подаря на някого ще пиша. Поздрави и "благодарности" на Roojo - Росен от Габрово !!!
Roojo
Търговец
Търговец

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Пон Апр 13, 2009 5:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хайде сега обясни точно какви са тези "доста проблеми" - но не с общи приказки - а точно - това, това и това.Но преди това не е зле и да поясниш как след толкова време реши ,че видеото има проблеми - като лично ти ми се обади в деня когато го получи и каза ,че всичко е наред с него - единствено не беше поставил батериите на дистанционното както трябва и веднага след това се обади пак и каза ,че всичко е наред и ,че искаш да ти търся и тунера на Technics който е в твой пост в раздел "Купувам".
Но дори и да бяха излезнали някакви проблеми редно е да се обадиш на мен и да ми кажеш а не да ми правиш селски пазарлъци за Sony DVD плейера - цитирам:
От: lussko
До: Roojo
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 9:27 am
Заглавие: за сонито Отговорете с цитат на съобщението
здравей, като редовен клиент Smile , за колко ще ми го продадеш на мен?

Извинявам се на всички модератори и членове на форума, че е необходимо да са свидетели на това.
Roojo - Росен от Габрово !!!
Върнете се в началото
lussko
чете

МнениеПуснато на: Пон Апр 13, 2009 5:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вчера пуснах касета и тествах тунера (нямам кабелна, на село гледаме само ON-LINE TV) . Това е ! Първият проблем е, че трябва да му се смени ремък...не знам точно кой е,не му работи автотрекинга, в смисъл, че когато е включен картината е лоша.Втория проблем е, че дециметровия обхват на тунера не работи качественно , а на всички канали които лови няма звук.Ако това са дребни проблеми здраве. И трето!!!! Нищо не искам от теб, освен да кажеш, най-малкото, че не си го тествал...защото не може да не си видял дефектите.
Прецакал съм се...здраве да е Smile
Но недей напада когато си гузен.

Извинявам се на тези които не се забавляват от тази дискусия !
А не съм дребнав . Обаче е неприятно когато се чувстваш пре...ан.
Roojo
Търговец
Търговец

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Пон Апр 13, 2009 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма такава техника ,която да е предложена за продажба без да е била тествана, почистена, смазана и проверена. Освен това човекът който ги носи от Германия първо ги кара в сервиз и ако има нужда се отстраняват проблемите. Но дори и така винаги има възможност след време да излезе проблем - все пак това е техника която не е нова, употребявана е и е на доста години. За проблемите които описваш - видеото е тествано и за разлика от други модели има чудесна картина. Трекинга няма нищо общо с ремъци , а тези модели работят със зъбчати такива и не се налага да се сменят - както обикновените. Това ,че тунера е на друг стандарт - за звука - извинявай но не е дефект. И това се коригира във всеки сервиз за по-малко от 10 лв. И за да твърдиш с такава увереност, че видеото има проблеми е необходимо да имаш солидни познания и опит за това. А като чета какви ги пишеш - явно ти липсват такива. И ако беше точен човек и се беше обадил, а не да ми разиграваш сапунени сериали пред толкова публика, щяхме да се разберем и да ми върнеш видеото - има още трима човека които го искаха - а и аз знам ,че то не е проблемно.
Ще те разочаровам - но до тук с коментарите.
Върнете се в началото
qwe
чете

МнениеПуснато на: Сря Апр 15, 2009 8:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хайде още един търговец,който продава НЕ проверена техника.
Върнете се в началото
Madmardigan
чете и пита
чете и пита

Местожителство: Stara Zagora

МнениеПуснато на: Сря Апр 15, 2009 9:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

qwe написа:
Хайде още един търговец,който продава НЕ проверена техника.

И това го установи след цели 5 (ПЕТ!) постинга тук Laughing
Купих от Росен триглав дек - отговаряше си на описанието и е в перфектно състояние. От всичко по темата разбирам, че въпросният купувач е имал някакви други очаквания или нещо е недоразбрал.
За доуточнения около покупко-продажби мисля, че има лични съобщения, а не веднага да се прибягва до негативни класификации.
Върнете се в началото
tino_tkd
има известен опит
има известен опит

МнениеПуснато на: Сря Апр 15, 2009 10:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Спрете да си чешете пръстите. Техника на 10+,20+и30+ години въпреки, че в пъти по-добра от прелагащата се в магазините за същите пари винаги може да те изненада неприятно.

На скоро закупих един дек Yamaha KX1200, който изглеждаше като нов и като го тествах и работеше прекрасно, но като пуснах 90мин касета у нас - изненада ... следва отваряне, почистване, смазване, ремък и изненадата изчезна така както се и появи.

Крият се и приятни изненади, от колегата Bodan взех един Akai GX65mkII, който беше доста очукан и още като го поръчах бях с идеята, че ще падне една профилактика, но нъцки ... въпреки лошия външен вид дека се оказа в перфектно механично и електрическо състояние, и свири прекрасно.

Последната промяна е направена от tino_tkd на Чет Апр 16, 2009 9:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
lussko
чете

МнениеПуснато на: Чет Апр 16, 2009 12:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

tino_tkd най-ероятно си прав. Искам официално да се извия на Росен.Аз по принцип съм си карък и нищо чудно да се е проявил за пореден път.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> ПРОДАЖБИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети