Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Сря Май 13, 2009 9:06 am Заглавие: SOLO 103
Здравейте.това са новите ми "играчки"-SOLO 103.
В момента са с фр10/8 ома.
харесва ми звука им.мисля за високочестотно говорителче да подкрепи визатона.моля за идея кой да бъде той?
какъв кондензатор?
ако някой има фостекс 103 и е готов да се раздели с тях,ще сменя визатона с фостекс.
инфо:
пдч 18мм
фурнир дъб.
полиуретанов лак....и много мерак
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 10:43 am Заглавие: Re: SOLO 103
begemot1 написа:
мисля за високочестотно говорителче да подкрепи визатона.моля за идея кой да бъде той?
Такова, което има същият (или максимално близък) тон като широколентовия, към който ще го добавяш. Имай предвид, че интеграцията на двата ще бъде много трудна, ако не вкопаеш високочестотния в предния панел.
Впрочем каква е твоята аудио мотивация за добавянето на високочестотен говорител?
begemot1 написа:
какъв кондензатор?
Това може да се определи едва след като добавиш високочестотния - става дума за типа кондензатор (в темброво и динамично отношение) и съответно неговата стойност. _________________ E=mc^2 +/-3dB
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 11:25 am Заглавие: Re: SOLO 103
Впрочем каква е твоята аудио мотивация за добавянето на високочестотен говорител?
Малко се губят високите!
Ще ги оставям така.Пусто време все не стига.
Правя и хорните на Даниел.За втори път !Първия бяха с визатон и корк.сега ще са с фостекс и фурнир.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети