Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yo4kov_88 чете

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Miroslav Danov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Апр 30, 2009 10:37 am Заглавие: |
|
|
Въпросът е защо е изгорял. А както е изгорял мерил ли си го? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yo4kov_88 чете

|
Пуснато на: Чет Апр 30, 2009 10:45 am Заглавие: амп |
|
|
Ами мернах с мултицета и ми отмери някакви отрицателни съпротивления. Ако желаеш мога да сложа и негова снимка,още си го пазя Не мога да съм сигурен от какво е изгорял ,но поне да закърпя положението засега,че ми е спешно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
toroid има сериозен опит

Регистриран на: May 26, 2005 Мнения: 750 Местожителство: София-Люлин-Борово
|
Пуснато на: Чет Апр 30, 2009 10:48 am Заглавие: |
|
|
Това твоето е като да изпратиш снимката си в цял ръст на доктор и да му отбалажиш мястото където те боли и той да ти прати препоръки как да се излекуваш........... Обърни се към човека правил усилвателя!Той трябва да има схемата и да ти помогне най добре!Иначе е необходимо обследване и измервания за да се уточнят нещата и преди всичко причината за изгарянето.Докато не откриеш причината и не я отстраниш,винаги ще ти прави мизерии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yo4kov_88 чете

|
Пуснато на: Чет Апр 30, 2009 10:50 am Заглавие: амп |
|
|
Това е много лошо , защото нямам връзка с човека правил схемата. Дайте поне някакви препоръки какво да правя с усилвателчето Нека уточня , усилвателя работеше 2 години без никакви проблеми ,докато не попадна в ръцете на един приятел ,който незнаено как го прецака (включен към изправител за домашни условия).Иначе усилвателя си бачкаше без грешка в колата и хранех с него едно 10" сони.Съжалявам забравих още нещо да уточня - при замерване на изхода на празен ход имам 12 волта ,иначе при въртене на потенциометъра пак си свири. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yo4kov_88 чете

|
Пуснато на: Чет Апр 30, 2009 11:25 am Заглавие: |
|
|
Кажете ,ако трябва ще направя чертеж на схемата и ще го кача тук ,само ми кажете дали тогава може да се измисли нещо и дали си струва да си играя толкова време ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Апр 30, 2009 11:58 am Заглавие: |
|
|
Закарай го на сервиз заедно със схемата, след като не можеш да откриеш автора му. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|